Podnikatelé - obchůdky v menších městech
Řadu let se snažím prosadit se v našem malém městě jako prodejce obuvy. Je to ale čím dál tím složitější. Lidé dnes spíše nakupují na internetu a co je ještě horší, nechávají si dovážet oblečení z číny. Je možné vůbec takové konkurenci nějak čelit?
Já nevím,na internetu kupuji kde co,ale zrovna u bot si to neumim představit.Koupit bez vyzkoušení.Co by pomohlo mě pro rozhodování?Hledala bych obchod s vetsim vyberem kvalitnich a peknych bot,s milou obsluhou,ktera dokaze ale skutecne fundovane poradit,oteviraci dobou v dobe,kdy i ja nejsem v praci,s moznosti i placeneho nasledneho servisu,tj.vymena podpatku,podrazek,drobne opravy..proste abych vedela,ze kdyz tam prijdu,vyresim co potrebuji a uz nebudu muset jinam.Maly detsky koutek,co by zabavil ratolesti,moznost zmerit moji i jejich nohu,moznost pripadne doobjednat velikost ktera neni skladem bych brala take jako plus..
@beruska478 Nikdy jsem si nekoupila boty na internetu nebo boty bez zkoušení. Mám normální 39 - 40 nohu, takže průměr a často vykoupené číslo bot. Posledních 8 let kupuji kvalitné a drahé boty. Ale musí být i hezké ale zase žádné extra módní výstřelky jako špičaté boty nebo vysoké kopyta (rozuměj vysoké platformy). Nenakupuji u Deichmana, Humanicu a už ani u Bati. Dětem taky musím zkoušet, takže vždy jen kamenná prodejna. Pokud nastavíš vhodnou cenovou politiku a nastavíš si cílovou skupinu zákazníků, tak klientelu si najdeš. Na co já osobně vůbec neslyším, jsou různé slevové akce typu 30% na tuto nebo tamtú značku, 20% pouze dnes a nikdy víc a atd. Když už sleva tak pouze např. na zimné boty na jaře nebo koncem zimy nebo letní boty na podzim, když je potřeba je prodat a uvolnit místo. Ale jinak se cítím podvedená, že obchodník si jeden den může dovolit prodávat s 20% slevou a jiné dny ne? To jako oškubává zákazníky přepálenou marží nebo jak to myslí? Eshopy mne moc neoslovují, jelikož tam ani nenakupuji ale třeba mít tam vystavěné zboží s k tomu údaje, že je k dispozici na prodejně, tak to asi ano.
@editah222 děkuji budeme se snažit
@barchen děkuji za názor
V dnesni dobe uz se moc nehraje na to, ze neco vydrzi xy let. Moda se caasto meni. Takze ja sebe take resim cinou, popuze boty do pracce si kupppuji kvalitni aa take dcerce
Zkus barefoot obuv

@bayt to určitě ano