icon

Výplatní termín rodičovského příspěvku - Brno. Do jakého data je vyplacen?

goldenova
4. pro 2019

Zdravim uzivatelky. Po nekolika neuspesnych pokusech vytahnout odpoved z urednice UP Brno Polni na dotaz ohledne vyplatniho terminu rodicovskeho prispevku se obracim na matky na RD jiz prispevek v Brne pobirajici. Do jakeho data vam je vyplacen? Odpoved urednice, to Vam rict nemuzeme, pokazde jinak, mi pripada dost neprofesionalni.
Dekuji.

amazonkajanik
4. pro 2019

@goldenova ono je to všude stejné, je to od do. Jsem J.Č. , první mi přišel 16, druhý 15 a třetí 13. Prý je to od 9.-20.dne v měsíci. Taky mě štve, že nevím pevný termín, potřebuji teď udělat větší výdaj a nechci riskovat, že mi budou chybět peníze

zizlikova1987
4. pro 2019

Jsem Brno.
Výplatní termín je kolem 10. V měsíci. Mě chodí 12-15 V měsíci.
Odpověď paní na UP je hadna, neb na vyplacení mají celý měsíc.Takze to opravdu může být kdykoliv.

luczienka
16. pro 2019

@goldenova do ted mi chodil 10 dne v měsíci (pokud byl vikend, tak první pracovní den), tento měsíc stále nic, telefonicky mi nic nechtějí sdělit, hypoteka, poplatky a vánoce na krku a my čekáme na milodar a stále nic 😡

zizlikova1987
16. pro 2019

@luczienka To je teda divný, já ho měla na účtu už 6.12
spíš než volat tam zkusit zajít, ale tak jako tak na vyplacení mají cely měsíc.

luczienka
16. pro 2019

@zizlikova1987 právě vím, že na to mají celý měsíc, takže vyčkávám...četla jsem, že jsou tři výplatní termíny, takže mě asi odstoupili do nějakýho pozdějšího než obvykle 😀

tonicka16
16. pro 2019

@goldenova také jsem z Brna, RP mi přijde snad vždy 10., případně v pátek před víkendem🙂

nika_nadherna
16. pro 2019

Jsem z Brna a mě chodí kolem 10. , teď v prosinci dokonce 9. . Nikdy nepřišel později než 12.