Akumulátorový tyčový vysavač. Doporučily byste ho?

metallico_mondo
21. črc 2020

Ahoj holky prosím o rady který máte odzkoušený a doporučily byste ho ? Aby bral chlupy po kočkách, drobky po dětech 😄. Je mi jasný že klasický vysavač to nenahradi ale je únavný se po dvoupatrovém baráku tahat s takovou těžkou ........ každý den. Tak si myslím že by tohle šmrdlátko mohlo být fajn do velkého úklidu .

jancabr
21. črc 2020

Ježíšek mi nadělil toto a jsem maximálně spokojená. Zvířata teda nemáme, tak nemohu posoudit, ale drobky a písek po dětech zvládá.
https://www.electrolux.cz/vacuums-home-comfort/...

metallico_mondo
autor
21. črc 2020

@jancabr moc děkuju za doporučení

zuzekk
26. črc 2020

Mám z Lidlu a na takové to rychlé přesátí se dobry. Kamarádka má dražší, cca 8t, Dyson, vysava s ním celé patro, po mnoha zvířatech a dětech.

piggy123
26. črc 2020

My máme Dyson už skoro tři roky a je naprosto super! Můžu jenom doporučit. Má různé nástavce, takže zvládne cokoliv. Máme kočku, takže podlahu a gauč vysáváme často. Předtím jsme měli nějaký tyčový vysavač od Elektrolux, ale už po krátké době ztratil intenzitu sání a stál za houby. Kdežto Dyson i po takové době saje stejně silně jako na začátku! Neměnila bych ani za nic! A je bez sáčku a snadno se čistí 😎

antoinet
26. črc 2020

Měla jsem Phillips, dražší kvalitní model, ale prodala jsem ho dal, moje očekávání nesplnil. Na nějaké letmo přejetí jakž takž, ale nezvládal schody, podél zdí, při drncnutí přes práh sypal smetí zase ven a nevzal 100% bince.
Když to shrnu, koště za stovku mi udělá lepší službu 🙂