Infrasauna pro domov. Jak vybrat?
Vzhledem k dostupnosti předpokládám, že ji už někteří mají doma. Zaujala mě na ubytování, kde jsme nedávno byli, tak sbírám informace. Podle čeho jste vybírali? Zjistili jste časem nějaké neduhy? Máte nějaké zajímavé tipy? Budu vděčná za sdílení zkušeností.
Karbonové jsou rovnoměrnější a vydrží déle, keramické zase rychleji hřejí. 🙂
@kakba Vzhledem k tomu, že jsme dva a s dětmi bych tam vzhledem k jejich věku (dospělí) stejně nešla, tak určitě pro 2🙂 Ale jinak jsem ráda, že máš kladnou zkušenost. S mírným navýšením spotřeby počítám, nemělo by to být moc, ale muž je zvyklý nahřívat se v horké vaně, to je větší spotřeba vody, která se pak musí vyvážet z jímky, i elektřina na ohřev, takže si myslím, že ve výsledku se sauna vyplatí.
@anezzzka36 Zajímavé, děkuju, to si zkusím nastudovat!
@zuzkasim mam nemocne ruce, potrebuju nahrivat do hloubky i tkane, to co potrebuju mi klasicka sauna neda. Nase sauna ma strop 60st. Me to bohate staci i manzel se poti jako prase😀. Nicmene stale si stojim zatim, ze sauna pro 2 osoby je mala. To tam fakt sedis jak zidli a nemuzes se nijak pohodlne posadit, ale pro sexualni hratky bohate staci😉

Pokud infrasaunu tak urcite min pro 3-4 osoby. Jsou klasicky do zasuvky. Pouzivame 2-3 do tydne, mensi zvyseni spptreby tu je, ale zadny extrem. To mi prijde, ze klima zere vic. Neduhy nemam, jsem pozitivni clovek, nehledam negativa. Nam to vyhovuje