Jak odstranit nevítaný zápach v předsíni?
Ahoj holky, potřebuju poradit – nastěhovali jsme se do novostavby a v předsíni mi občas přijde divný puch. 😕 Nábytek je na míru, nic zvláštního by v tom nemělo být, ale jakmile přijdu z venku, je to cítit. Máte tip na nějakou bytovou vůni nebo jak to přebít?
Boty?
Zjistit ,,co,, smrdi, vetsinou jsou to boty,kor treba pracovní 🤣🤣 prebiti vydrzi chvíli
Neni to puch novoty nabytku? Lepidla atd? To casem vyvane. Nejvic vyrazna vune co prebije smrad je cokoli do zasuvky, ale leze to do penez. Vonne difuzery s tycinkama jsou spis na ozdobu
Neni to puch novoty nabytku? Lepidla atd? To casem vyvane. Nejvic vyrazna vune co prebije smrad je cokoli do zasuvky, ale leze to do penez. Vonne difuzery s tycinkama jsou spis na ozdobu
@barumrallyebum Já jsem teď na eshopu Bellitia koupila difuzér s vůní mandarinky a skořice (takový ten tyčinkový) a vůbec mi nepřijde jen na ozdobu 🙂 Překvapilo mě, jak je intenzivní – provoní celý velký pokoj. Naopak v práci mám difuzér do zásuvky a ten skoro necítím 😀
Boty?
Boty to nejsou, ty máme venku v botníku 😉 Manžel nakonec včera objednal z yankeesvicky woodwick. Ty hrozně hezky voní i po uhasení. Veříme, že to pomůže 🙏

Ráda používám aroma difuzér. Krásně provoní místnost, dá se nastavit časovač, můžu vůně často měnit a nemusím čekat, až se mi něco mine.