Jak šetrně vyčistit zacákanou dlažbu v Praze?
Prosím vas, malovali nám chodbu a sokl natírali nějakou odolnou barvou. Je trochu zacákaná a firma se ktomu nevyjádřila už. Zkoušela jsem špachtlí ale spíš jsem dlažbu poškrábala😖 poradte nějaké šetrné rozpouštědlo nebo přímo firmu na čištění oslovit? Lokalita praha, spěchá.
Jestli to dlažba vpila, tak to se s ní můžete rozloučit. Klasické ředidlo jsi zkoušela? Případně posypat sodou, polít octem a pak horkou vodou s jarem dodrhnout. Ještě místo spachtle můžeš vzít dratenku, ta by neměla dlažbu poskrabat. Ale půjde to velmi špatně, s tím počítej.
To není starost vaše ale jejich
@baragabinova nechat odmočit-tj. na sokl dát mokrou hadru a pak vydrhout nanohoubičkou. Jinak pokud máš možnost půjčení parního čističe, tak s tím to jde dobře.
ředidlo jsem zkoušela ale v porech to stále zustává, což je dost viditelný
Děkuju ale už na to nemám sílu, ve čtvrtek mi mají přijet z firmy https://udrzbapodlahpraha.cz/cenik/ tak jsem zvědavá, prý to není problém vyčistit a stroj to určitě vezme. Tak snad, děkuju všem🙏
@baragabinova odstraňovače tmelů od HG 😉 velmi účinné, mám to odzkoušené 😉
@baragabinova fakturu za to čištění, bych poslala firmě, co ti to blbě zakryla a nevyčistila po sobě, k proplacení...

a kdyz to nechate odmocit? to taky nejde?