icon

Jak vyčistit zažranou špínu z podlahy?

10. bře 2025

Dobrý den prosím o radu nastěhovali jsme se do nového bytu kde je linko ať vytírám jak chci stejnak máme špinavé ponožky 🤷 snažila jsem se to vyčistit kartáčem ale bez úspěchu máte nějaký typ nebo nějaký prostředek co dokáže vyčistit zažranou špínu ?
Objednala jsem si i kartáč s násadou abych nemusela dělat po čtyřech děkuju ☺️

felis
10. bře 2025

Chvíli jsem přemýšlela, jestli chceš přípravek na prani nebo na podlahy. Na praní vim... na podlahy netuším.

martt
10. bře 2025

Nezkoušela jsi to umýt octem ten by mohl pomoct. Stejný problém řešila kamarádka a ta si od nás půjčovala parní čistič máme od Karcheru a prý to na zažranou špínu pomohlo , ale musela to prý umýt několikrát.

petramana
10. bře 2025

kamaradka to delala na etapy, makla si, ale pochvaluje si to - cif, kartacek, houbicka 🤷

1pomnenka
11. bře 2025

Nejvíc čistí Ralex, ale nevím, zda se prodává i v malém balení. Zatím bych si vzala přezůvky a doufala, že když vytřeš třeba 10x, zažraná špína pustí.

fioreta
11. bře 2025

Já jsem zas pro změnu přemýšlela o smyslu příspěvku, co takhle si pořídit papuče? 😝

autor
11. bře 2025

@martt ocet sem zkoušela ale děkuju za tip na parní čistič

autor
11. bře 2025

@petramana děkuju vyzkouším

autor
11. bře 2025

Děkuju určitě vyzkouším pantofle doma nosíme 😄

autor
11. bře 2025

@fioreta haha pantofle máme 😄 dcera leze takže ji několikrát převlékám hlavní problém je když přijde větší návštěva 😄 já to úplně nesnáším když se projdu po podlaze a mám špinavé ponožky

l_
11. bře 2025

Neresim.. v zime krbovky - drevo, popel, prach, v lete pruchodak zahrada-barak nonstop... do toho pes.. by me je*lo 🙈
Navsteva dostane pantofle, kdo nechce, vchazi na vlastni riziko 🙈🤣
Je to asi blby, ale to bych musela stirat nonstop.. a z podlahy nejime, takze no stress..

fioreta
11. bře 2025

tj život kočko, když se projdeš po podlaze jen v ponožkách, tak prostě budou špinavé, to už tak v domácnosti běžně chodí, že prach je prostě všude... neřešila bych to... buď nosit papuče nebo staré hnusné ponožky na podlahu, nebo bosky nwm 😀 ale abych se píglovala s úklidem jako mag*r, to by mě ohrálo...

autor
11. bře 2025

@fioreta haha to máte pravdu problém je že u přítele rodiny na mě koukají jako kdybych nevytírala 🤷 😂 přitom vytírám každý den 😄 ale aspoň nejsem sama kdo to takhle má ☺️

autor
11. bře 2025

@l_ to máte pravdu ☺️