Jak vyčistit zažranou špínu z podlahy?
Dobrý den prosím o radu nastěhovali jsme se do nového bytu kde je linko ať vytírám jak chci stejnak máme špinavé ponožky 🤷 snažila jsem se to vyčistit kartáčem ale bez úspěchu máte nějaký typ nebo nějaký prostředek co dokáže vyčistit zažranou špínu ?
Objednala jsem si i kartáč s násadou abych nemusela dělat po čtyřech děkuju ☺️
Nezkoušela jsi to umýt octem ten by mohl pomoct. Stejný problém řešila kamarádka a ta si od nás půjčovala parní čistič máme od Karcheru a prý to na zažranou špínu pomohlo , ale musela to prý umýt několikrát.
kamaradka to delala na etapy, makla si, ale pochvaluje si to - cif, kartacek, houbicka 🤷
Nejvíc čistí Ralex, ale nevím, zda se prodává i v malém balení. Zatím bych si vzala přezůvky a doufala, že když vytřeš třeba 10x, zažraná špína pustí.
Já jsem zas pro změnu přemýšlela o smyslu příspěvku, co takhle si pořídit papuče? 😝
@martt ocet sem zkoušela ale děkuju za tip na parní čistič
@petramana děkuju vyzkouším
Děkuju určitě vyzkouším pantofle doma nosíme 😄
@fioreta haha pantofle máme 😄 dcera leze takže ji několikrát převlékám hlavní problém je když přijde větší návštěva 😄 já to úplně nesnáším když se projdu po podlaze a mám špinavé ponožky
Neresim.. v zime krbovky - drevo, popel, prach, v lete pruchodak zahrada-barak nonstop... do toho pes.. by me je*lo 🙈
Navsteva dostane pantofle, kdo nechce, vchazi na vlastni riziko 🙈🤣
Je to asi blby, ale to bych musela stirat nonstop.. a z podlahy nejime, takze no stress..
tj život kočko, když se projdeš po podlaze jen v ponožkách, tak prostě budou špinavé, to už tak v domácnosti běžně chodí, že prach je prostě všude... neřešila bych to... buď nosit papuče nebo staré hnusné ponožky na podlahu, nebo bosky nwm 😀 ale abych se píglovala s úklidem jako mag*r, to by mě ohrálo...
@fioreta haha to máte pravdu problém je že u přítele rodiny na mě koukají jako kdybych nevytírala 🤷 😂 přitom vytírám každý den 😄 ale aspoň nejsem sama kdo to takhle má ☺️
@l_ to máte pravdu ☺️

Chvíli jsem přemýšlela, jestli chceš přípravek na prani nebo na podlahy. Na praní vim... na podlahy netuším.