Jar v myčce. Jak vyřešit problém s pěnou?
Ahoj. Nevím co mám dělat, ale asi jsem pomohla myčce, která teda fungovala 17let k odpisu.
Došly mi tablety tak jsem do ní nalila jar. Naplnila jsem půlku te krabičky na tabletu.
Když jsem přišla tak myčka jakoby jela..stále..jenže už to bylo přes 3 hod a většinou se umyje dřív ...
Tak jsem otevřela a všude pěna a ukazuje F54.
Pěna hustá takže bych ji mohla krájet. 🙈
Zavřela jsem a čekala. No po půl hodce stejný stav.
Žádná voda, naspodu pěna a stále jede, jakoby myla.
Nejde vypnout, nic..
Prosím máte někdo zkušenost co dělat?
Jsem na pako.. Dneska mám den blbec.
Sekala jsem trávu co byla přerostená a zadřela jsem křoviňák..
Radši anonymně, se stydím. :/
Půl krabičky na myčku 🙈😅😅 věřím, že bys mohla uspořádat pěnovou show 😅😅 hele klid pravděpodobně pěna zakryla čidlo, takže nech jí přes noc otevřenou, aby vyschla a přebytečnou pěnu odstraň ručně 😉 mělo by to být ok, doufejme 🙏🏼🙏🏼 jinak pro příště, když je nouze, jaru stačí 2 kapky 😅 btw. není za co se stydět, nejsi první ani poslední, komu se to stalo - mě nevyjímaje 😅🙈🙈
@ajja87 jenže budu muset asi vypnout myčku ze zásuvky, že? Je vestavěná.. A furt hučí jakoby myla
@hasara33 🤭🤣 no jako můj muž se tím baví.. já už asi taky, ale mám strach zda fakt pak pojede normálně. Furt hučí vypnout nejde. Je vestavěná na fest takže ji budem muset nějak dostat ven a vypnout z elektřiny.. 🙈 Jsem ráda, že nejsem sama 🙏😉
Můj táta dal takhle do myčky sprchový gel. Po otevření se vyvalila pěna do půlky místnosti. Ale myčka to zvládla. 😅 souhlasím s tím co píšou holky, čidlo je zmatené, věřím, že to bude dobré.
@pipi_puncocha 🙈🤣🤣🤣🤣 to je mazec.. a fungovala? Děkuju.. jsem klidnejsi
člověk občas udělá hovadinu 😀 > já vyprala chemoprén. byl v kapse. NO smrděla celá pračka, ještě chvíli prala a pak odešla - zda to bylo chemoprem nebo něčím jiným nevím.
Věřím, že to myčka zvládne - otevři jí - pak nepoběží > vytřít všechnu pěnu do sucha, nechat otevřeno Pak to zkus pusit pravděpodně tam ještě bude pěne, někde zašitá, takže zase vytřít ....
@ladyhacek 🤣 super..děkuju za zkušenost .. ✌️No ona ale hučí otevřená. Jsem ji otevřela a nejde tlačítkem ani vypnout, jen ukazuje F54.
Stalo se nam to v praci... mycka to zvladla...nemas dersky pudr...ten splaskne penu...;) .
....vyndat penu vymyt co se da
A nechat tak...
Ono to vyschne...splaskne...
Nebo höedej pres google ...tohle dela hodne lidi :D
Potom kouknout kterou kombinaci tlacitek se to resetuje ( nebo pojistky;)
@veronicka89 jo vypnout proud a bude klid.
@veronicka89 děkuju makám na tom 🙏🤣
To mě napadlo, než montovat myčku co vyhodit pojistky? Ale jako jsem amatér a ty máš blbý den... tak snad to není blbost.
Budte v klidu me se to stalo taky. Jak psaly již výše, vytahnout z elektriny, zprebytecne pěny se jde zbavit politim studene vody a nechat vyschnout. Dlouho to hazelo nejakou chybu, to zlobi to cidlo. Mela sem strach ze se bude muset kupovat nove ale pak se to samo probralo.
Jj vytáhnout ze zásuvky...my třeba taky máme vestavnou,ale zasuvku máme ve vedlejší skříňce,pod drezem,jelikoz za myčku by se nevešla, případně teda vypnout pojistky,jestli máte na myčku zvlášť....ale mě přestala otevřením hucet,tak uvidíš😉ale beztak to bude ono a pak tu chybu vyresetovat,ale to zjistíš na googlu,jaky kombinace tlačítek dát
a proc nevypnes pojsitky na mycku? nez ji celou demontovat, pac je tam pripevnena sroubkama🙂
Myčku máme vestavěnou. Když jsme koupili dům, byla myčka už tam. Má 17 let. Včera jsme ji vytáhli ze zásuvky, která byla vedle ve skříňce pod indukcí. Dneska už zase vše funguje. Díky všem za rady 😉🙏Příště si dám pozor

Ja bych řekla, že se ri pěna dostala na čidlo co hlídá přetečení myčky,zkusila bych nechat vyschnout a uvidíš...