icon

Kuchyně Oresi. Jakou máte zkušenost? A s reklamací?

aaalenicka
20. pro 2020

zajímala by mě zkusenost s kuchyní oresi vcetne reklamaci v rámci 7 lete záruky.
Oresi nam namontovalo kuchyni rady livanza. Je krasna, ale po 2 a pul letech začali části kuchyne zloutnout. Když jsme psala reklamaci, tak neuznali, ze se 7 let záruky nevztahuje na barevnou stálost. Ja koupila sneho bilou kuchyni a ted ji mam z casti zlutou :( jsem z toho nestastna.

sigyn
20. pro 2020

Pokud to je reklamace nad zákonnou míru (tj. více jak 2 roky), tak se většinou řídí podmínkami, které má v reklamačním řádu prodejce. Je to vlastně jeho dobrá vůle a často je to jen takové lákadlo. Dáme vám 10 let záruku, ale nic vám neuznáme. Bohužel.

zelenaesmolda
20. pro 2020

@aaalenicka
Rodice maji kuchyn oresi a uz by od nich znova nebrali.Panty,ktere maji drzet dvirka zvedajici se nahoru uz nedrzi,folie se loupe.

kittystar
21. pro 2020

@aaalenicka My máme tři roky, je super, ale začala olezat vrchní fólie některých dvířek, ty blízko trouby. Oresi bez problémů ihned do týdne poslalo pana, který dvířka vyměnil a záruku prodloužil.

hanakratka83
21. pro 2020

@zelenaesmolda zkoušeli seřídit kování? Je potřeba po nějaké době dotáhnout. Pokud to nejsou jenom písty, ale je tam kování, tak by to mělo jít seřídit.

aaalenicka
autor
21. pro 2020

@sigyn V rámci záruky jsme reklamovat svetla dvakrat a listu, co má byt vodeodolna a odlupovala se. Opravili, vyměnili, bohuz lišta vodeodolna neni a znovu se odlupuje a světlo zase cerna. Takže kvalita oresi je špatná. Nažloutlé casti kuchyne jsme si všimli po d,5 letech

aaalenicka
autor
21. pro 2020

@sigyn reklamoval jsem několikrát, vse opravili a vyměnili. Ale světlo znovu cerna a vodeodolna lista se znovu odlupuje působením vody. Zloutnuti casti kuchyne jsme si všimli az po 2,5 letech. Bohužel.

zelenaesmolda
21. pro 2020

@hanakratka83
Myalim,ze jsou tam pisty