Máte doma místo živých rostlin jiné dekorace?
Milé ženy 🙂 jen tak ze zvědavosti - máte též některá domácnost bez rostlin/květin? Bydlíme v domě, obrovská zahrada a lesy okolo, takže zelené dost. Venku mi nevadí ale v interiéru jsem vždycky měla problém, že mi ta zelená v kombinaci s něčím vadila - obecně jí totiž nemám ráda..jedině snad takovou tu jablkove zelenou. Do kuchyně a na balkon snesu bylinky a jinak jako dekorace sušené kvetiny, látkové, dyhove, proutí do vázy..ale prostě tu zelenou nee :D
@normalnimatka přesně jsou kytky, které člověk nezardousi. Třeba plazivky to je taky plevel. A myslím si, že když člověk se o kytky stará přizpůsobí je pak svým podmínkám starání. Teda to tak pozoruji u svých kytek 😂
Ja doma taky nemam kytky, vzdycky chcipnou at je to cokoliv a at jsou doma nebo venku 😀 mam akorat umele tulipany na stole

to je dost zajímavý...
co pokojovky jinejch barev? vínový, dobíla....
mně to přijde dost zvláštní. buď máš ráda rostliny, nebo nemáš. diktovat si, jakou maj mít barvu je trošku divný...:D nic ve zlým🙂) kromě toho, že čistěj prostor a vzduch, jsou to živý bytosti, který na člověka reagujou... už se to i vědecky prokazuje.
když nechceš mít doma kytky, tak nechtěj... jen bych chtěla podpořit ty, který tvrděj, že jim to pěstovat vůbec nejde, že existujou kytky vhodný do různejch podmínek, a některý přežijou opravdu skoro všechno, i nešikovný zacházení člověkem:D (třeba sukulenty..) stačí si uvědomit, jak moc mám doma světla, jak se která kytka má zalejvat, pokud si to nepamatuju, tak si to buď napsat papír, nebo pěstovat jen ty, který potřebujou stejný podmínky (např. ty sukulenty - ideálně dost světla, a míň zalejvat), aby se ti to nepletlo🙂
a chápu, začátky nemusej bejt jednoduchý. pak doporučuju nekupovat si je nový, ale pořídit zakořeněný řízky od kamarádek, nebo na rostlinným swapu. leccos se množí velmi snadno.