Máte tip na kvalitní termohrnek?

elifida
30. říj 2020

Ahoj holky, hledám nějaký kvalitný termohrnek. Ideálně pokud uz mate odzkoušeno že v něm nápoj vydzri teply/studený alespoň několik hodin.
Zatím mám zálusk na Lurch které mam doporučeně, ale ta cena je pro mne uz strop.
Diky

pommpomm1
30. říj 2020

Ahoj, dostala jsem od přítele k Vánocům tenhle a je úplně super https://m.heureka.cz/termosky/contigo-west-loop... má zámek proti vylití a víčko můžeš dát do myčky. Teď jsem si dělala v 6 ráno čaj a pila až po 4 hodinách a byl teplý akorát na pití ☺️

pollini
30. říj 2020

Stanley 🙂 Mám jak termosku, tak termohrnek. Nápoj vydrží teplý/vychlazený do druhého dne. Neteče, nerozbitný, lze mýt v myčce. Bezkonkurenční a dlouhá záruka.

elifida
autor
30. říj 2020

@pommpomm1 no ty vypadají bajecne, takový elegantní☕uz v něm vidím kavu pro muze🙂 je super že jde dat víko do myčky, u některých to nedoporučuji co jsem četla. Já ho chci pro muze do auta na cesty. Cenové je na tom podobně jako Lurch ale jestli kvalitou nenajdu levnější tak neva, Ježíšek a tepla káva pro muze za to stojí. Dekuju

elifida
autor
30. říj 2020

@elifida ty brdo!!! Záruka 25 let😲spadla mi čelist... A perfektní že udávají i čas jak udrží nápoje teple a studené, mají plno doplňků...To vypadá na fakt seriózní výbavu...To tedy cucim a děkuju, neměla jsem o nich tušení.a termohtmrnek mate orosim njaky? Pije se vám z nej dobře i v autě?

pommpomm1
30. říj 2020

@elifida Měla jsem i levnější a ten nevydrží nic. Dobře se z něj pije. Já víčko v myčce myji jednou za čas jinak v ruce. Máme doma i mini termosku, ale tam je menší pohodlí. Jinak co se týká pití v autě jsem spokojená, ale záleží jak máte v autě přihrádky na pití. Já si ho dávám do přihrádky ve dveřích

2hanah
30. říj 2020

@pollini Ty vypadají fakt super a kvalitně, hlavně pro mého náročného chlapa, děkuji za tip, myslím, že přesně tohle hledá do práce.

pollini
31. říj 2020

@2hanah muž pracuje na stavbě a je maximálně spokojený 🙂 na termosku mu spadl betonový překlad a termoskabez porušení.

pollini
31. říj 2020

@elifida máme konkrétně tento. Manžel si ho nemůže vynachválit, tak i termosku. Jen mrkněte na obvod, aby se vám vlezla do držáku v autě 🙂 z vlastní zkušenosti vím, že vydrží déle teplý/studený nápoj než uvádím.

elifida
autor
31. říj 2020

@pollini děkuju moc jste zlatá!!!! Tak já už mám vybráno, dokonce t,to termosky vyhráli loni jako top v D-testu

fafetka
31. říj 2020

@elifida měla jsem jich mrak. Ceepcup, starbucks, Tchibo...noname spoustu. Nedávno jsem si v nouzi poridila z Pepca. A jsem teda v šoku. Když pominu ze se z nej nevylila ani kapka tak po 3/4hodine než jsem s kávou usedla ke knize v parku jsem si spalila jazyk jak byla káva pořad ještě žhavá 😱pro mne překvapeni roku. Opravdu jsem žádnou velkou kvalitu nečekala a ono nejlepší hrnek co jsem kdy měla. Takže doporucuju😉

elifida
autor
31. říj 2020

@fafetka ty brdo, tak to se vytáhli a polepšili, já si cca 2 roky zpětkoupila takový vizuálně krásný taky v pepíku, ke kočárku na cajik, a výdrž teploty byla teda mizerna, ale vicko taky drželo dobře. Tak třeba jsem.mela špatný kus nebo vyladili vyrobu a uz dobře drží. No já poprosil kamarádku o info o termohrnkach z nového Dtestu, a teda vyhrál to hrnek z Ikea za 200 kč.