icon

Nafukovací vířivka: Ideální volba pro koupání dětí?

resare
7. bře 2023

Dobrý den, léto se pomalinku blíží (nebo bych si spíše přála, aby se blížilo :D ) a tak jsem se dnes lehce zamyslela nad možnostmi "koupání se" pro děti. Mám dvě malé děti, takže nám zatím nehrozí možnost jít někam na veřejné koupaliště, z důvodu hlídání a bezpečnosti. Jasně malé nafukovací bazény máme a praktikujeme. Ale napadla mě i nafukovací víříka. Máte? Co děti, využívají na své hrádky? Či máte jiný tip?

zuzaaaaa
7. bře 2023

@resare ahoj, my ji mame uz spoustu let a dcera tam travi hooodne casu v lete, letos ji bude sest. Takze za me rozhodně ano. Az nam tahle doslouzi, poridime novou.

kompleta
7. bře 2023

za nas super věc,využíváme celé léto na střídačku se sousedovic bazénem

kkkt
7. bře 2023

@resare za me super varianta. Nasi maj, tatka to vytunil solarem na ohrev, piskovou filtraci na delsi zivotnost vody a uz 3 rokem ji na zimu presouvaj do sklepa 😇 takze uplna parada. Za me lepsi jak bazen 😇

similenka
8. bře 2023

@resare Osobní zkušenost nemám, spousta kamarádů si virivku nafukovaci koupila, ale brzy dávali pryč kvůli složitému skládání a rozkladani. Tak uvidíš, co kdo ještě napise.

andelka
8. bře 2023

Máme u prarodičů. Děcka to milují. Vyhrají si tam hodinu i dýl. Velká spokojenost už snad 7 let.
Dětem je 4,11,13, koupeme se všichni rádi.

terulin
8. bře 2023

Máme, já jí nechtěla, ale rodina mě přehlasovala. Menší dcera přes ní udělá 2 tempa a jak není hluboká a není se čeho bát, tak ty dvě tempa dělala tak dlouho, až jednou skočila do bazénu a plavala. Já mám pořád bazén, kde je iluze, že si člověk zaplave, raději, ale děti i manžel preferují vířivku. (loni jsme rozložili v dubnu a skládali jsme na přelomu říjen/listopad). Takže máte-li jí kam dát, tak bych si jí pořídila.

mischel117
8. bře 2023

Nám ji donesl jezisek. Máme ji ve sklepě,který je suchy čistý. Je tam napojena písková filtrace a za mne parádní věcička. Děti se vyblbnou a dospělí si dají relax večer. Koupili jsme aroma vůně do vířivek. To je luxus. Venkovní bazén jsme zrušili. Děti tam nechodily a akorát bylo potřeba se o to starat.