Nafukovací vířivka: Ideální volba pro koupání dětí?
Dobrý den, léto se pomalinku blíží (nebo bych si spíše přála, aby se blížilo :D ) a tak jsem se dnes lehce zamyslela nad možnostmi "koupání se" pro děti. Mám dvě malé děti, takže nám zatím nehrozí možnost jít někam na veřejné koupaliště, z důvodu hlídání a bezpečnosti. Jasně malé nafukovací bazény máme a praktikujeme. Ale napadla mě i nafukovací víříka. Máte? Co děti, využívají na své hrádky? Či máte jiný tip?
za nas super věc,využíváme celé léto na střídačku se sousedovic bazénem
Máme u prarodičů. Děcka to milují. Vyhrají si tam hodinu i dýl. Velká spokojenost už snad 7 let.
Dětem je 4,11,13, koupeme se všichni rádi.
Máme, já jí nechtěla, ale rodina mě přehlasovala. Menší dcera přes ní udělá 2 tempa a jak není hluboká a není se čeho bát, tak ty dvě tempa dělala tak dlouho, až jednou skočila do bazénu a plavala. Já mám pořád bazén, kde je iluze, že si člověk zaplave, raději, ale děti i manžel preferují vířivku. (loni jsme rozložili v dubnu a skládali jsme na přelomu říjen/listopad). Takže máte-li jí kam dát, tak bych si jí pořídila.
Nám ji donesl jezisek. Máme ji ve sklepě,který je suchy čistý. Je tam napojena písková filtrace a za mne parádní věcička. Děti se vyblbnou a dospělí si dají relax večer. Koupili jsme aroma vůně do vířivek. To je luxus. Venkovní bazén jsme zrušili. Děti tam nechodily a akorát bylo potřeba se o to starat.

@resare ahoj, my ji mame uz spoustu let a dcera tam travi hooodne casu v lete, letos ji bude sest. Takze za me rozhodně ano. Az nam tahle doslouzi, poridime novou.