icon

Nejlepší kapslové kávovary kompatibilní s Dolce Gusto

nikishkaaaa
6. srp 2025

Hezký den, dámy, který kapslový kávovar byste prosím doporučily, aby byl dobrý, ale hlavně kompatibilní s co největším množstvím kapslí různých firem (lidl, nespresso, dolce gusto....) za tu kompatibilitu s dolce gusto bych byla nejradši, ale není to podmínkou. Děkuji 🙏🍀

janabotka
6. srp 2025

Mně nejvíc chutná káva z Nespresso. Tassimo u mě naopak vůbec neobstojí, nula bodů.

natalie1709
6. srp 2025

@nikishkaaaa já mám přímo kávovar dolce gusto,tuším za 1300,- se v dnešní době dá sehnat a dáš do toho kapsle jakéhokoliv druhu a značky.

babka
6. srp 2025

za mne nejlepsi nespresso a kapsle sezenes tez od ruznych vyrobcu (i lidl 🙂)

drtatko4
6. srp 2025
@babka

za mne nejlepsi nespresso a kapsle sezenes tez od ruznych vyrobcu (i lidl 🙂)

@babka Kapsle se dají objednat i z různých stránek 🙂 Z Lidlu jsme koupili jednou, ale ta káva mi nechutnala.

nikishkaaaa
autor
6. srp 2025
@drtatko4

@babka Kapsle se dají objednat i z různých stránek 🙂 Z Lidlu jsme koupili jednou, ale ta káva mi nechutnala.

@drtatko4 a nespresso bere i kapsle dolce gusto?

nikishkaaaa
autor
6. srp 2025
@natalie1709

@nikishkaaaa já mám přímo kávovar dolce gusto,tuším za 1300,- se v dnešní době dá sehnat a dáš do toho kapsle jakéhokoliv druhu a značky.

@natalie1709 dolce gusto vezme i kapsle nespresso? Děkuji

elesse
6. srp 2025

Na dolce gusto je to uplne jedno, s kavou ma pramalo spolecneho, tak ber original… jinak bych taky doporucila nespresso

babka
6. srp 2025
@drtatko4

@drtatko4 a mne zrovna lidl kapsle chutnaly. Ale uz nevim, jestli maji vic druhu. Nekdy od nich beru i zrnkovou kavu. Kapslovy kavovar uz davno nemam, tak si presne nevzpominam.

natalie1709
6. srp 2025
@nikishkaaaa

@natalie1709 dolce gusto vezme i kapsle nespresso? Děkuji

@nikishkaaaa to nevim,nemám vyzkoušené

dashyyy
6. srp 2025
@babka

@drtatko4 a mne zrovna lidl kapsle chutnaly. Ale uz nevim, jestli maji vic druhu. Nekdy od nich beru i zrnkovou kavu. Kapslovy kavovar uz davno nemam, tak si presne nevzpominam.

@babka mně lídl kapsle chutnaly taky, víc než od Dolce

nikishkaaaa
autor
6. srp 2025

Tak ještě jinak, jelikož "vítězí" mezi vámi nespresso kávovar, mohu se zeptat, dají se do něj dát i jiné kapsle než originál, popř jaké (Lidl, dolce gusto...)? A mají i třeba latte nebo nějaké ochucene? Děkuji 🍀

miryp
6. srp 2025
@nikishkaaaa

Tak ještě jinak, jelikož "vítězí" mezi vámi nespresso kávovar, mohu se zeptat, dají se do něj dát i jiné kapsle než originál, popř jaké (Lidl, dolce gusto...)? A mají i třeba latte nebo nějaké ochucene? Děkuji 🍀

@nikishkaaaa máš to již zodpovězeno výše asi dvakrát - ano, můžeš si tam koupit i kapsle jiných výrobců, které mají shodný tvar.

podaji
6. srp 2025
@miryp

@nikishkaaaa máš to již zodpovězeno výše asi dvakrát - ano, můžeš si tam koupit i kapsle jiných výrobců, které mají shodný tvar.

@miryp přesně. Ja mam od Nespresso krups Pixie. Je kompatibilní se všemi kapslemi od Nespresso. Vyrábí dnes už většina firem např Nespresso, perla, starbucks, koupíš i neoriginal v lidlu tescu kaufu...a pozor jedná se jen o kávy. Kapucinka latecka cokoladicky a různý ochuzeny smakulady to nedělá. Čistě káva arabica vs robusta případně mix. Dále se dělí jen dle typu a síly prazeni na ristreto nebo lungo síla 1 až 10. Malé nebo velké. Tohle je spíš pro kafare😁 a není to s ničím jiným kompatibilní. Jsou to úplně jiné kapsle než např dolce gusto aj.