Nejlepší kapslové kávovary kompatibilní s Dolce Gusto
Hezký den, dámy, který kapslový kávovar byste prosím doporučily, aby byl dobrý, ale hlavně kompatibilní s co největším množstvím kapslí různých firem (lidl, nespresso, dolce gusto....) za tu kompatibilitu s dolce gusto bych byla nejradši, ale není to podmínkou. Děkuji 🙏🍀
@nikishkaaaa já mám přímo kávovar dolce gusto,tuším za 1300,- se v dnešní době dá sehnat a dáš do toho kapsle jakéhokoliv druhu a značky.
za mne nejlepsi nespresso a kapsle sezenes tez od ruznych vyrobcu (i lidl 🙂)
@nikishkaaaa já mám přímo kávovar dolce gusto,tuším za 1300,- se v dnešní době dá sehnat a dáš do toho kapsle jakéhokoliv druhu a značky.
@natalie1709 dolce gusto vezme i kapsle nespresso? Děkuji
Na dolce gusto je to uplne jedno, s kavou ma pramalo spolecneho, tak ber original… jinak bych taky doporucila nespresso
@natalie1709 dolce gusto vezme i kapsle nespresso? Děkuji
@nikishkaaaa to nevim,nemám vyzkoušené
Tak ještě jinak, jelikož "vítězí" mezi vámi nespresso kávovar, mohu se zeptat, dají se do něj dát i jiné kapsle než originál, popř jaké (Lidl, dolce gusto...)? A mají i třeba latte nebo nějaké ochucene? Děkuji 🍀
Tak ještě jinak, jelikož "vítězí" mezi vámi nespresso kávovar, mohu se zeptat, dají se do něj dát i jiné kapsle než originál, popř jaké (Lidl, dolce gusto...)? A mají i třeba latte nebo nějaké ochucene? Děkuji 🍀
@nikishkaaaa máš to již zodpovězeno výše asi dvakrát - ano, můžeš si tam koupit i kapsle jiných výrobců, které mají shodný tvar.
@nikishkaaaa máš to již zodpovězeno výše asi dvakrát - ano, můžeš si tam koupit i kapsle jiných výrobců, které mají shodný tvar.
@miryp přesně. Ja mam od Nespresso krups Pixie. Je kompatibilní se všemi kapslemi od Nespresso. Vyrábí dnes už většina firem např Nespresso, perla, starbucks, koupíš i neoriginal v lidlu tescu kaufu...a pozor jedná se jen o kávy. Kapucinka latecka cokoladicky a různý ochuzeny smakulady to nedělá. Čistě káva arabica vs robusta případně mix. Dále se dělí jen dle typu a síly prazeni na ristreto nebo lungo síla 1 až 10. Malé nebo velké. Tohle je spíš pro kafare😁 a není to s ničím jiným kompatibilní. Jsou to úplně jiné kapsle než např dolce gusto aj.

Mně nejvíc chutná káva z Nespresso. Tassimo u mě naopak vůbec neobstojí, nula bodů.