icon

Remoska. Vejde se tam celé kuře?

22. čer 2021

Prosím, kdo má doma Remosku, vejde se do ní celé kuře nebo se musí naporcovat? děkuji

avatar
korin
22. čer 2021

Vyrábí se remosky různých velikostí... Mamka má a vždy kuře porcovala.

autor
22. čer 2021

@korin Já jsem koukala, že největší je kolem 4 litrů, ale výška mísy je jen 11 cm, tak si říkám ,jestli se tam celé kuře vůbec vejde........

avatar
korin
22. čer 2021

asi je to i o kuřeti 🙂 ale naporcované bude rychleji hotové, ne?

autor
22. čer 2021

@korin to určitě ano....... Vy Remosku máte? jste s ní spokojená?

avatar
nnnadja
22. čer 2021

Vzdy porcuji. Maso v remosce je nejlepší.

avatar
malinkaelinka
22. čer 2021

Záleží na velikosti, mamka měla doma větší průměr s koukacim okynkem ve viku a naporcovane kuře se tam vešlo i se zeleninou. Pekla v tom všechno, troubu jame doma neměli. Já mám menší průměr, už ji teď moc nepouzivam, mám fajn troubu, ale v té mojí jsem určitě pekla kralika, kuře myslím naporcovane taky.

avatar
korin
22. čer 2021

Nemám, maminka spokojená, peče v ní i buchty.

avatar
kelerub
Autor odpověď smazal
autor
22. čer 2021

@kelerub kterou přesně máte? je několik typů, nevím kterou přesně koupit 🙂 děkuju moc!

avatar
konidana
22. čer 2021

Mama mela remosku a kure pekla jedine v ni a vzdy v celku. Mozna brala mala kurata, pro 3 nam to stacilo bohate

avatar
hezz17
22. čer 2021

Mam tu vetsi, cele se tam rozhodne nevejde. Ale mame teda kure vzdycky 2kg+.

avatar
zelenaesmolda
22. čer 2021

@kelerub na maso je nejlepsi pomaly hrnec

avatar
dura175
23. čer 2021

Remosky mám dokonce 2. Kuře bych naporcovala, protože jak to pálí z víka, mohlo by se připékat z jedné strany. Nemám troubu, takže tam vše peču, ale upřímně se těším zase na troubu.

avatar
kelerub
Autor odpověď smazal
avatar
konidana
23. čer 2021

@hezz17 hele já mám pocit, že kuřata jsme doma mívali tak kolem 1kg, a to se tam vešlo