Remoska. Vejde se tam celé kuře?
Prosím, kdo má doma Remosku, vejde se do ní celé kuře nebo se musí naporcovat? děkuji
@korin Já jsem koukala, že největší je kolem 4 litrů, ale výška mísy je jen 11 cm, tak si říkám ,jestli se tam celé kuře vůbec vejde........
asi je to i o kuřeti 🙂 ale naporcované bude rychleji hotové, ne?
@korin to určitě ano....... Vy Remosku máte? jste s ní spokojená?
Vzdy porcuji. Maso v remosce je nejlepší.
Záleží na velikosti, mamka měla doma větší průměr s koukacim okynkem ve viku a naporcovane kuře se tam vešlo i se zeleninou. Pekla v tom všechno, troubu jame doma neměli. Já mám menší průměr, už ji teď moc nepouzivam, mám fajn troubu, ale v té mojí jsem určitě pekla kralika, kuře myslím naporcovane taky.
Nemám, maminka spokojená, peče v ní i buchty.
@kelerub kterou přesně máte? je několik typů, nevím kterou přesně koupit 🙂 děkuju moc!
Mama mela remosku a kure pekla jedine v ni a vzdy v celku. Mozna brala mala kurata, pro 3 nam to stacilo bohate
Mam tu vetsi, cele se tam rozhodne nevejde. Ale mame teda kure vzdycky 2kg+.
@kelerub na maso je nejlepsi pomaly hrnec
Remosky mám dokonce 2. Kuře bych naporcovala, protože jak to pálí z víka, mohlo by se připékat z jedné strany. Nemám troubu, takže tam vše peču, ale upřímně se těším zase na troubu.

Vyrábí se remosky různých velikostí... Mamka má a vždy kuře porcovala.