Robotický vysavač s mopem do 15 000 Kč. Jaký doporučíte?
Jaký vybrat robotický vysavač? I s mopem, do cca 15tis - je to reálné? Aby dobře vysával, jednou za čas vytřel. Jak funguje to vytírání? Namočí hadr a vytře s ním vše nebo se průběžně čistí? 🙂 nikdy jsem žádný neměla..
Mám nějaké předvybrané, ale zarazil mě rozdíl v sacím výkonu - ROOMBA 1700, ROROROCK 7000, XIAOMI 6000, je to pak hodně poznat?
Děkuji
Xiaomi Robot Vacuum X20
Roborock Q Revo S Black
Xiaomi Robot Vacuum X10+
iRobot Roomba Combo i8+ 8578
Ahoj, my máme iRoomba bez vytirani, ale s tou dokovaci stanici (ta věžička, do které se jezdí sam vysypat) a je skvělý! Bez poruchy, jednoduché ovládání, spusteni na dalku, spolehlivy, pamatuje si krásně, vysaje i rohy, což se dvěma kočkami fakt ocenime. Proste kamos rodiny 🤣
Ja bych do 2v1 nešla, protože to vytirani není tak dokonalý a stejně ten kýbl musíš napustit a dodělat to po něm, ale na takovéto pošolíchání to stačí. Záleží, co od toho čekáš.
Náhradní díly kupujeme originál... myslím na Alze. Do temu bych nešla, ale to je nejake moje vnitřní přesvědčení kvůli fungování toho webu, jeho politice a tak... nemám s tím zkušenost.
s tou stanicí bych chtěla taky, nevíš, jaký sací výkon ten váš má? Já nevytírám často, takže když by to občas pošolichal a já jednou za čas vytřela pořádně, s tím počítám 🙂
Jestli dobře čtu, tak příkon ma 33W ta nase i7, takze o řadu níž. A rekla bych, ze vezme fakt vše. Kupovali jsme ho ve 12/23 a furt jede skvěle. Radila jsem se v kočkařské skupině, jaký pořídit. Ta dokovaci-vysypavaci stanice není třeba vynášet často. Nedokážu říct teď tu frekvenci, ale vydrží to nějaký čas.

a kupujete náhradní díly, sáčky na temu? 🙂