Robotický vysavač. Se kterým jste spokojeni?

wladimira
3. lis 2021

Ahojky už mi jde hlava kolem a nemohu si vybrat jaký typ.
Tak se chci zeptat jaký roboticky vysavač mate doma a jak jste s nim spokojena ?

uzivatelkapetra
3. lis 2021

Mám starší xiaomi vacuum jen s vysáváním kolem 5000 a super, jsem nadšená.
Určitě nekupuj vysavač bez navigace

petramana
3. lis 2021

@wladimira xiaomi vacuum mop cena do 5 tis... vyborna investice 🔝

maki90
3. lis 2021

@wladimira taky máme Xiaomi a spokojená jsem moc 😊

marselina
3. lis 2021

@wladimira mame Eta Raggio nemenila bych

wladimira
autor
3. lis 2021

@uzivatelkapetra
@petramana nad nim taky přemýšlím s tím mopem tak asi teda do nej půjdu 🙏🏻

hankaros
3. lis 2021

Xiaomi roborock s6. Navigace, ovládání přes appku v mobilu i na dálku, prejede nízké překážky typu práh, a je poměrně nízký. Jsem doko spoko.

wladimira
autor
3. lis 2021

@hankaros děkuji do xiaomiho půjdu určitě 🙏🏻 Jen ještě nevim jaký typ

johca
4. lis 2021

tesla 🙂

kekita
4. lis 2021

@wladimira hodne zalezi, co mas za podlahy, jestli mas koberce a jake (kusove, pres celou mistnost). Ja mam u cca 4 roky xiaomi s5 a spokojenost. Hlavne co se tyka vydrze. Mamce jsme rok po nas kupovali s6. Ma tam navic mopovani. Za me je to zbytecne, ptz to nevytre, jenom spis setre prach. Co je ale podstatny rozdil mezi nima, tak to je prejezd pres prahy. S5 klasicky prah neprejede. S6 ho zvladne. Ale jako ninus beru jiny vzorec vysavani - prijde mi, ze s5 vysava proste rychleji, s6 to bere "poctiveji", ale taky ji to dyl trva. Pak je s7 - ta ma vibracni mop - vyhoda je, ze by ho mela nadzvednout na koberci a s12, ktera ma externi zasobnik na bordel(vysype se sam).
Zalezi kolik do toho chces investovat. Pokud by me nezalezelo na penezich, tak jdu do s12, ale za me muzu rict, ze uplne staci s5 (pokud nemas prahy).

wladimira
autor
4. lis 2021

@kekita tak tohle je co jsem chtěla slyšet 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 My koberce nemáme takže jsem premyslela o te 6s a po tvém komentáři jsem se na 100% rozhodla

kattyd
4. lis 2021

Já mám teda xiaomi vacuum mop P a za mě teda žádný zázrak. Aplikace je hrozná, pořád to nefunguje a nechce to vysavač načíst. Nebo se prostě zničeho nic ztratí z mapy a vysává jinde než kam jsem ho poslala...Chybí mi na něm nějaké tlačítko kde bych ho ručně mohla spustit jenom na nějakém malém místě, že by povysával drobky pod stolem jen a ne celou místnost. Přes appku to jde, ale když se mi nechce načíst tak je to o nerva, rychleji to mám ručně zametené než spustím vysavač...Koberec taky nevysaje a to máme jen s nízkým vlasem. Plovoučky a dlažba ok, mopování je taky fajn, ale jen na setření prachu, větší fleky to nevyčistí.

kekita
5. lis 2021

@kattyd aplikace spis zalezi na tom, jaky mas telefon... ale ja ji nepouzivam, ptz vzdycky necham vysat cele prizemi-kde nechci vysavat, zavru dvere.
Neznam tvuj model, ale u naseho je to tak, ze kdyz chci vysavat na miste, tak podrzim na 3s tlacitko domu a ono to vysaje prostor cca 1,5x1,5m - spotove cisteni. Muzes to vyzkouset, urcite to bude u vsech modelu stejne.

jilliann
23. únor 2022

Mám od Ety Raggio 5225 90000 černý. Používám 2x týdně po celém obýváku, máme v pronájmu lepený koberec a nemám čas a náladu pořád uklízet po 3 kočkách. :D Spolehlivě vysaje i chlupy, stačí mi klasický vysavač jednou za 14dní.