Robotický vysavač. Doporučíte, prosím?

xxkatka90
26. srp 2022

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti a doporučení na robotický vysavač i s vytíráním. Nečekám zázraky (úklid v týdnu), víkend ručně 😉.
Prosím o vaše typy se kterým jste opravdu spokojené. Děkuji

zrzinda
26. srp 2022

My máme. To vytírání mi přijde ale tedy úplně zbytečné, to bych už znovu nekoupila. Ale samotný roboticky vysavac je moc fajn 😊

kokika
26. srp 2022

Máme Roborock S7 a jsme naprosto nadšení. Bude to znít divně, ale už jsem rok neuklízela 😁, robot to zvládá plnohodnotně za mě.

nita1984
26. srp 2022

Vysavač nejlepší investice. Vytírání k ničemu, ale máme levnou verzi, takže dražší možná budou lepší. Nicméně na obyčejné vysávani pecka, jede 2x denně. Máme 2 děti a 4 psy

makovice88
26. srp 2022

Mam ted nove Roborock S7 a jsem nadsena! Vytirani nenahradi to klasicke, ale jako rychlovka a nouzovka paradni. Prach si sam vysype do zasobniku, vysava krasne.
Ja ho poustim i 2x v te same mistnosti. Mame batole a psa. ☺️

pinkninja
26. srp 2022

Pokud mate hladké povrchy, tak bych se vytírání nezrikala. Jako mopem to zajiste vytru lepe, precizneji. Ale kocici tapicky to setre v pohode… Je to viditelne čistší. A hlavne maka, když jsme pryc a nebo když spime. A to je nejlepsi! Mame taky nejaky Xiaomi - vyssi radu. Perfektni!

lentilkah
26. srp 2022

Nechapu, jak jsem bez nej mohla byt 😀
Xiaomi roborock S6.

nina004
27. srp 2022

@xxkatka90 Máme roborock S6 od xiaomi druhým rokom. Ide aj dva - trikrát denne a vysáva super. Oceňujem ,že ho môžem poslať len do niektorých miestností alebo si vybrať v miestnosti úsek ,čo treba upratať napr.pod detskou jedálenskou stoličkou ,keď malý doje. Máme austrálaka ,tak aj chlpy zvláda úplne na pohodu a na nabitie mi vytrie celý dom aj keď dám každú miestnosť prejsť trikrát.

elu
28. srp 2022

@kokika taky tak a mě vyhovuje i to vytirani 😄