Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    nita1984
    7. lis 2019    Čtené 322x

    Moje testování kapslí Persil

    Když jsem se dozvěděla o testování Persil, rozhodla jsem se přihlásit, i když se obvykle do testování nehlásím. Protože praní je u nás na denním pořádku. Manžel voják, smečka psů a novorozenec... to je pro prádlo velký záhul.

    Když přišel balíček, neskutečně mě překvapila nádherná vůně, která šla i přes zavřený obal. Miluji voňavé prádlo a prototže jsem poslední dobou používali domácí prací gel, moc jsem si jí neužívala.

    Kapsle 4v1 prošly několika fázemi testování, od jednoduchých po náročné.

    Dlouho jsem zvažovala, zda použít kapsle i na prádlo pro miminko, bála jsem se reakce. Ale vzhledem k tomu, že malý spí s námi v posteli a ložní prádlo je prané v našem pracím prostředku, rozhodla jsem se to vyzkoušet.

    Použila jsem je na nejtěžší kalibr v naší domácnosti a to byly separační plenky. Kdo látkuje, ví, jak vypadají před. Byla jsem neskutečně nadšená, z toho, jak krásné, běloučké plenky jsem vytáhla. I bez předepírání.

    Když jsem vyprala ložní a následně ho dala do sušičky, bála jsem se, že o tu krásnou vůni přijdu. Jaké bylo moje překvapení, když i po sušícím procesu prádlo nádherně vonělo.

    Prala jsem bílé i barevné, co mě velmi mile překvapilo byly svetry, které mi pop vyprání přišly příjemnější, zpět jemnější, než předtím, v kombinaci se sušičkou, úplně luxusní.

    Když jsem kapsle použila na manželovi maskáče do práce, nebyl moc nadšený 😀 Ta vůně pro něj byla příliš intenzivní, takže na manželovo prádlo do práce si své místo nenašly.

    Za mě jediné mínus je ta super bezpečnostní krabička, do které jsem se nemohla za žádných okolností dostat 😀 Asi mám levé ruce nebo je pro mě příliš bezpečnostní 😀 Tím, že máme prádelnu oddělenou od bytu, prostě jsem jí přestala zavírat a bylo po problému Nicméně kdo má tyto prostředky v bytě s malými dětmi, jistě tento mechanismus ocení.

    Za mě skvělá zkušenost a disky persil 4v1 určitě v naší domácnosti místo najdou. Minimálně na to geniálně vonící ložní, protože to je sen.

    #recenze #test_persil #zkusenosti_persildiscs4v1126