Robotický vysavač vs. tyčový vysavač s mytím: Který zvolit?
Ahojky,
Rozhoduji se mezi robotickým vysavačem pouze na vysávání nebo tyčovým vysavačem na mokré a suché vysávání (něco jako podlahová myčka ) má to dvě nádoby - čistá a špinavá voda . Např. Shark Hydrovac jen pro představu a nemůžu se rozhodnout…
Ve spodním patře máme robotický vysavač, ale kolikrát bych měla sama vysáto dříve… protože musím vše připravit - zamotává se mi do záclon, pobírá cestou hračky menší a pak po nich jezdí… katastrofa někdy na nervy. A to jeho pořizovací cena byla dost vysoká…
Jaké máte zkušenosti vy? Už mě moc nebaví běhat s vysavačem nahoru a zase dolů a ráda bych pořídila něco jen do patra..
@prejeta_zaba no právě… říkám si, jak vzít dvě mouchy jednou ranou. Ale , nechci lítat neustále do patra když robot bude mít problém a někde se zasekne nebo něco namotá. Pak jedině samotný tyčový vysavač. A vytřít. Je pravda , že si raději stejně vytřu sama mopem a vím , že je čisto . Ale ten vysavac 🤷🏼♀️
Jsem spokojená s robotickym vysavačem. Musím sice vše ze země uklidit,ale zatím co uklízí,tak můžu pokračovat jinde
Mám robota a podlahovou myčku, neskutečně mi tohle kombo vyhovuje.. robot mi to vysaje a já si pak v klidu vytřu.. myčka bere moc pěkně i rohy, takže zaklekávám zřídka

Na druhou stranu, robota pak pustíš a můžeš dělat něco jiného, takže úspora času tam je. Upřímně, já už se vracím k normálnímu mopu. Ten vysavač s vytíráním jsme měli, je to těžké, šíleně hlučné, nevezme to rohy. To mě nenadchlo. (Asi i záleží na typu, ale už jsem na to zanevřela) Robot není špatný, ale poslední dobou mi přijde, že vysaje tak polovinu a pořád bliká, že má problém. To bych opravdu měla rychleji sama, jak píšeš. Takže za mě tak. 🤷♀️