Smoby zahradní domek. Ano/ne?

dekus
23. lis 2021

Ahoj, chceme dceři koupit domecek zn. Smoby, budou ji 3 roky. Vy, kdo domek mate, hrají si v něm vaše deti a kolik jim je let? Mám obavy, aby to nebyla chvilkova záležitost (u dvou!! sousedů tam domek stojí téměř bez povšimnuti). Já věřím, ze ona by si v něm vyhrála. A i soudím dle sebe - my jako malé deti, jsme si v zahradním domku hráli hooodne dlouho. Jake jsou vaše zkušenosti? Pokud domek ano, ma cenu ve třech letech brát jeste ten “klasicky” cca 135 cm vysoký? Preci jen ty vyšší, to už je cena trochu jinde, no. Dekuji. 😉

barumrallyebum
24. lis 2021

My ho kupovali když byly synovi 3 a už to bylo podle mě docela pozdě. Tříleté a starší děti už " nemají vanoce" z otevírání a zavírání dvířek a okenic. Párkrát jsme si tam hráli na obchod, pak jsme to využívali jako odkládací prostor pro zahradní hračky. Za mě ne, ale každé dite/ rodina je jiná.

zlatoja
24. lis 2021

Kupovali jsme k druhym narozeninam. Moje predstava hrani si v domecku a skutecnost jsou dost odlisne. Vetsinou taky slouzi k uschove jinych hracek. I kdyz to taky vypadalo, ze ji to bude bavit, vsude kde se k nemu predtim dostala, tak byla nadsena. Ale spis to asi bylo nadseni z neokoukaneho. Dnes bych zvazovala spis vytvoreni pevneho domecku, nejake ‘zasivarny’, kterou by dnes uz ctyrleta asi ocenila. Ale triletou clovek potrebuje mit vice pod kontrolou.
Jinak Smoby, co se kvality tyce, je dobry i po dvou letech.

dixi86
11. bře 2024

My kupovali v roce syna a vyhraly si neskutečně až do pěti let. Teď sem kupovala zase, ale jako zašívárnu na doma a jsou tam i tak rádi a to už se tam velmi špatně skládají. Záleží na dětech.