icon

Sušička prádla. Proč prodlužuje program na jemné prádlo?

17. únor 2025

Ahojky, mám sušičku přesně 2 roky od LG se samočistícím kondenzátorem. Ještě ale dle návodu občas spouštím program na čištění extra kondenzátoru s čistou vodou, když nemůžu čistit manuálně..
Ale poslední cca měsíc se mi stává, že např. program na jemné prádlo (dětské) převážně bavlna, málo kusů… je napsaná hodina a když se blíží program ke konci cca 10 minut , tak už jsem nachystaná a najednou tam naskočí zase hodina… a suší se to opravdu dlouho. Mám opravdu málo prádla. Peru častěji, ale menší dávky… irutuje mě to. Co by to mohlo být? Nebo na jaký program sušíte dětské prádlo vy??

annasmyckova
17. únor 2025

mrkni na komentář od jednoho pána pod videem, řešil to co vy...taky po dvou letech

https://www.youtube.com/watch?v=6RaohL55VNw
autor
17. únor 2025

@annasmyckova děkuji.. toho jsem se bála. To se mi vyplatí koupit asi nová sušička.. kde budu moci kondenzátor sama čistit

annasmyckova
17. únor 2025

my máme tu obyčejnější a čistím vnitřní filtr jakmile se sušení začne prodlužovat, pak to zase jede dobře. Asi bych zkusila opraváře, přeci jen po dvou letech je to brzo. Třeba ta cena nebude tak hrozná

kokoska29
18. únor 2025

Hele sušička od LG nám po dvou letech udělala to samé. Sušila třeba tři hodiny a prádlo bylo pořád mokré. Přišel opravář, řekl že oprava bude stát 12 tisíc, takže jsme sušičku vyhodili a pořád se odhodlaváme koupit novou 🙈😀

jancazao
18. únor 2025

Já mám teda Beko a když začala sušit dlouho, vyčetla jsem, že mám očistit čidla vlhkosti a pak jela zase dobře.
Ale ty vlastně píšeš, že prádlo je mokré, tak to bude něčím jiným 😢

kacka1994
18. únor 2025

Mame beko a taky susi dlouho a suche to je malokdy :( filtry mam ciste, takze asi nekde chyba, ale na novou ani na opravu nemam :( takze to necham trochu proschnout a zmeknout a pak vesim.

domza
18. únor 2025

Nám sušička přestala sušit. Prádlo bylo teplé ale vlhké. Nechaly jsme ji za 3 tisíce zkouknout v servise a vycistit a opět suši. Jo strašili ze to vyjde jako nová sušička ale naštěstí jen 3 tisíce.

ajja87
18. únor 2025

@kacka1994 přesně mám úplně to samé

osaka_9
18. únor 2025

Zase není potřeba ji hned odepisovat. Když víš, co může být ve věci, tak to nech zkontrolovat, uvidíš, na kolik by vyšla oprava. Pokud jde všechno ostatní v pohodě, tak by zase byla škoda ji vyhodit a kupovat novou.