icon

Pračka - předpírka samostatný program

kac_kac
28. čer 2018

Sháním novou pračku, a protože mám doma tři čuňátka, čtvrté na cestě, toužím po takové která má samostatný program na předpírku. Myslím to tak že nahážu do pračky pár nejhnusáčtějších kousků pračka je předepere a skončí. A já pak jen dosypu další prádlo a jedeme hlavní praní.
Jako bonus potřebuju aby pračka ve finále pobrala alespoň 8 kg prádla a měla odložený start. Nic jiného vlastně od pračky neočekávám.
Máte někdo tip?
Děkuju

Strana
z2
madrilena
13. črc 2018

@barchen My máme třeba Bosch, u které se dá udělat pauza v průběhu praní. Pračka má nějaku funkci, že tu vodu na chvíli stáhne. Chtěla jsem to tak, protože se mi dost často stává, že do pračky něco zapomenu dát. Takže tahle funkce mi umožňuje prádlo přihodit. A určitě má podobnou funkci i Samsung.

barchen
13. črc 2018

@madrilena U všech teplot? U 30-40 to ano ale u 60-90 to nejde. Možná až když voda vychladne ale nikdy se mi nechtělo čekat třeba hodinu a zkoušet to. Ale u těchto teplot mi to neudělá to cvaknutí aby jsem mohla otevřít pračku. A vím to také proto, že jednou vypnuli proud a já prala ručníky na 90 a pračku jsem neotevřela půl dne. Taky mám Bosch.

madrilena
13. črc 2018

@barchen Na 90 nikdy neperu, takže to netuším. Na 60 peru standardně, a to normálně přerušit jde. Vždycky tedy přerušuji tak do 15 minut od začátku programu. Tahle Bosch je cca rok stará. Ta funkce je fakt super, ale tuhle pračku bych si už nekoupila. Furt nám kvůli něčemu pípá a už mě to nebaví.

madrilena
13. črc 2018

@barchen a je to pračka WAT28460BY

zelenaesmolda
13. črc 2018

@madrilena na 90 prerusit prani nejde,na 60 ano,teda aspon u moji LG

Strana
z2