icon

Bolest břicha, zvracení, normální žaludeční viróza?

terezapetrova
12. led 2017

Holky, prosim o radu, bolest velka napred v podbrisku cca 17h, pak cele bricho nafoukle a tvrde, nevolnost zaludecni, zvraceni cca 20h Reknete mi prosim, ze je to normalni zaludecni viroza. 🙂

hoffi
•
12. led 2017

Kamarádka má takovéto příznaky na menstruaci. Řekla bych, že to klidně může být i střevní chřipka - v tomhle období je toho hodně (i my ji máme za sebou).
Máš horečku???

terezapetrova
autor
•
12. led 2017

@hoffi menstruaci bych mit nemela, mela bych ted byt diky telisku Mirene uplne bez ni, snad ta chripka, mam max 37 jestli vubec, takze nic, dekuju

terezapetrova
autor
•
12. led 2017

dekuju moc hoffi

hoffi
•
13. led 2017

Za málo 🙂 hlavně, aby to nebylo něco jiného...

A co, jak Ti je???

terezapetrova
autor
•
13. led 2017

@hoffi

dekuji za optani, nene vypada to, ze se jedna jen o chripku. Snad bude brzy ok. Jsem ted jen total vystavena, podle vahy mam jen za zitrjsi vecer minus 2,5kg. jeste jednou diky, je strasne mily narazit na fajn lidi 🙂 kdyz je clovek temer na dne

astyna
•
13. led 2017

ahoj, já to chytla před vánocemi. Myslela jsem, že se projevily žaludeční nevolnosti, pak jsem i zvracela, asi 10h téměř v kuse - stupnovalo se to. Další den už v pohodě, popíjela jsem colu a pila černé čaje po lžičkách. Manžel to měl se mnou, ten měl i průjem a lehkou teplotu. ZA 2 dny jsme byli v pohodě 🙂 ale dohromady jsem se dala až asi za týden. Já jsem teda zhubla 5 kg, manžel skoro 7 kg.