Imunita na 0, stále mě trápí kvasinkové infekce
Devcata🙂 potřebuji radu. Po porodu mám stále opakující se záněty, takže několik antibiotik za půl roku. Navíc stále opakujici se kvasinková infekce atd. Měla to některá taky? Já jsem už unavená a vyčerpaná.
@hermanecka sci-fi to nádherně vystihuje. Navíc tomu moc nepřidá muž, který jezdí až večer z práce.
Ohledně toho spánku je asi nejlepší rada jít si aspoň na chvilku lehnout přes den, když spí mimčo. Práce neuteče a odpočinutá máma, je spokojená máma. Náš prcek má už rok a půl a prostě jak si jde lehnout přes poledne, tak jdu taky ( teď přes prázdniny zalehne i starší syn ). Jak mi to nevyjde, tak jsem k.o - spánek dělá fakt divy. Časem bude líp. Jinak bych se asi zkusila zeptat v lékárně na něco na podporu imunity
vyplachy z lekarny, vynechat sladke(vim taky scifi😃), spodni pradlo typu bombardaky... to vedro je jak delane na premnozeni tech potvor... co jsem jen slysela ale nemam overeno udajne i wobenzym by mel prispet ke zlepseni... drzim palce
Zkus vaginální laktobacily, mě pomohly a teď už je dávám po každých ATB preventivně. A ty klasické taky
@katka900 většina kvasinkových infekcí je způsobena narušenou poševní mikroflórou. U většiny ATB se v letáčků píše, že mohou vyvolat kvasinkovou infekci, vymlátí poševní bakterie které se kvasinkami živí, kvasinky přežijí a vesele se množí... Znám jednu paní v letech, která mi kdysi dávno radila strčit si tam prstem bílý jogurt 😉
@katka900 Ahoj, držím palce ať něco pomůže. Já tímto trpěla mezi 20 a 28, teď už jsou to skoro tři roky co mám pokoj. Mně pomohlo vynechat sladké v kombinaci s wobenzymem a omezení bílého pečiva i chleba. Hodně jsem začala jíst vločky a věci z kukuřice. I když najít vločkovou směs bez dodaného cukru byl mistrovský kousek. Mimčo teprve čekám, tak se modlim ať se mi to nevrátí. Měla jsem záněty každý měsíc. Držím moc palce. 🙂
@katka900 ahoj, doporucuju https://www.001shop.cz/p/multi-acidophilus/ Ja na to trpela leta letouci a po dvou krabickach tohohle mam uz spoustu let pokoj 🙂 Nezabralo nic jinyho, a ze sem toho vyzkousela 🙂
Na mykózy jsem trpěla opakovaně, Mudr už nevěděla co semnou, tak mi poradila ať zkusím babské rady:
1) jogurt, jak už někdo zmiňoval. Mi řekla na malý tampon a šup ho tam
2) výplach odvarem z měsíčku lékařského - upravuje poševní pH a fakt funguje. Dělám ho irigátorem od rosalginu.
3) protikvasinkovou dietu.
Hlavně to od tebe může chitit mimi- bakteriální nerovnováhu a mít problémy třeba s pokožkou.

@katka900 Telo je unavene a proto se objevuji zanety..chce to dostatek spanku a odpocinek..na materske sci-fi,ze??ja to taky tak mela a dala jsem se do poradku az ve 2letech dcery co zacala spavat celou noc a ja s ni..do te doby vycerpana a jedna nemoc za druhou