icon

Je bezpečné užívat Viagru bez potíží s erekcí?

29. srp 2026

Zdravím.

Máte někdo zkušenosti s užíváním Viagry i když nemáte žádné obtíže s erekcí ? Jde mi především o to, jestli to nezpůsobí problémy mít klasickou erekci když to vysadím.

S manželkou celá léta řešíme její nedostatek sexu z mé strany a nedaří se nám to vyřešit. Ona by ho potřebovala tak 3-4 týdně, mě stačí tak jednou za 3-4 měsíce. Sexuolog tvrdí že máme najít kompromis ale já moc dobře nevím jak se donutit k sexu když ho nechci. Když nechci, tak nemám erekci. Mám jí jen tehdy, když sex chci mít - pak je erekce dlouhá a pevná - řekl bych tak, jak má být.

Proto mě napadlo mít doma prostě zásoby viagry a vždy když manželka bude chtít sex tak si ji prostě vezmu a nechám ji ať si užije. Ona bude spokojená a já ve výsledku taky. Pravděpodobně ji bude vadit moje očividně hraná chuť na sex - ona to vycítí tyhle věci - ale furt lepší něco než nic.

Jinak samozřejmě hodně cvičím, hýbu se. Poslední měření testosteronu vyšlo velice dobře. Nadměrná hodnota na to že je mi 27. Chuť k sexu to ale nemění tak hledám cesty jak to vyřešit.

Díky

anonym_594e70
Odpověď byla odstraněná
anonym_3fa53d
29. srp 2026

@anonym_autor no obávám se, že užití viagry vyřeší jen tu technickou stránku

anonym_61af44
29. srp 2026

Co spíš kotvičník? A uspokojit partnerku několikrát týdně jinak.

anonym_ae2fe1
29. srp 2026

U nás má rozhodně víc chuti a hlavně energie na sex manžel. A protože mi je jasné, že ho s ohledem na mě neiniciuje tak často, jak by chtěl, tak ho málokdy odmítnu a "překonám se". A po chvilce na to tu náladu mám. Nedovedu si představit, že bych se nalubrikovala, ležela pod ním jak prkno a on si to užíval - stejně jako nedovedu pochopit, že s někým ta předehra vůbec nehne. Samozřejmě, že taky člověk musí chtít a ne u toho myslet na práci a aby už to bylo odbyté. Prostě se víc snaž si to užít a nemusíš do sebe cpát pilule.