Je možné mít boreliózu i po pár dnech?
Ahojky,mám takový dotaz......od pondělí se léčím s infekcí v krku s antibiotiky(ty mám na 10dní)no a v noci na dnešek mě něco kouslo, protože ráno jsem si to začala drbat,pak jsem si to samozřejmě namazala gelem ,ale teď ten flek vypadá jako od boreliózy....štípanec,kolem bílé ohraničení a nad ním ještě jedno růžové ohraničení.Myslíte,že se jedná skutečně o boreliózu? Protože flek se přeci při borelióze udělá až za několik dnů a většinou na jiném místě...... Někdo zkušenost?Předem díky za rady.
U Boreliozy muze být flek na daném místě ale opravdu se začíná objevovat tak po týdnu. Jak je teď ten flek velký? Roste a v prostředku bledne?
Nedávno jsem to řešila u dcery. Tohle zatím na Boreliozu nevypadá. Pokud se do dvou dnů zvětší a uprostřed bude výrazně blednout tak bych šla k doktorce. Jestli to bude do dvou dnů mizet, tak to Borelioza určitě není 🙂.
@domza já si mám naštěstí v pondělí volat jak jsem na tom,tak se kdyžtak zmíním..Jsem zvědavá co z toho nakonec bude🙈
Vzhledem k tomu, ze mas 10dni atb, tak i kdyby to byla borelioza, tak se prelecis. Ale podle mne to na ni nevypada.

Ahoj, měla sem flek na tom samém místě . Dr mě raději prelecila antibiotiky