Je to normální po píchnutí hmyzem? Moje zkušenost
Dneska ráno mě něco píchlo do ruky, nevím co, jestli včela...Bolest jak 🐷, půl dlaně mi ztuhla, slabý otok. Po cca hodině se mi začalo dělat zle, všechno se se mnou houpalo, cítila jsem se zmatená, prostě jak ožralá 🙈 Začala jsem mít pocit že se mi divně dýchá, tak mě táta vzal a odvedl k doktorce. Píchli mi dvě injekce, o něco se to zlepšilo, ale i teď po cca 10 hodinách jsem jak po pořádným mejdanu. Je mi mdlo, chvílema se zamotám, chci něco říct a melu úplně něco jinýho, nebo si nevzpomenu na správné slovo. Je to normální? 🤔 Dostala jsem prášky kdyby to zítra nebylo ještě ok, ale já chci fungovat normálně 😡
@bejuna29 Dneska už to je o dost lepší, tak to snad bude dobrý. Ale byla to teda jízda 🙈
Takze anafylakakticky sok? To mel kamaradcin svagr a malem umrel v lese. Volali mu zachranku. Pry o chvilku pozdeji a neprezil by. Taky motani hlavy, nevnimal,nenasli mu tep,mdloba

no hele nevím, zajela bych znovu na pohotovost, nebo si tam aspoň zavolala.... trochu by mě děsilo to, že chceš něco říct a říkáš něco úplně jiného, protože tohle bývá příznak mrtvičky... samozřejmě nemusí, ale tohle bych zrovna tak úplně nepodceňovala...