Kolonoskopie v celkové narkóze. Kde mi ji dají?
Prosim, kde mi udelaji kolonoskopii v celkove narkoze? Zaplatim si ji.. Diky 🙂
Diky, Pardubice.. Ale dojedu si.. Jen je problem, ze vsude tohle vysetreni delaji jen pod analgosedaci a to nechci ☹. U sv. anny v Praze chteji jsem jedine nasla, ze za 2500 kc.. Ale ty recenze ☹
Ach jo, vubec nevim, co mam delat.. Nikde nic o narkoze nepisou a kdyz volam, vzdy se mi skoro vysmeji ☹
@jusinka na kolonoskopii jsem byla, v celkové narkóze.... V mladé Boleslavi v nemocnici🙂)))
Oni jsou dva typy kolonoskopie a u jedné dávají narkózu u druhé ne....
@jusinka právě že záleží co přesně kontrolují, kamarádka co je nemocná chodí taky bez narkózy ptz kontrolují jen začátek, pokud jdou dál, dává se narkóza....
Je tam pry jeden dr, ktery se chova jako nadclovek, arogantne, neprijemne.. Celkovou narkozu pry nedava.. No nevim, zkusim tam cinknout a uvidime.. ☹
@jusinka aha a mladou Boleslav mas daleko? Mě ji teda automatické, dělali v celkové narkóze... A můj táta na ni byl před 2-3 lety a taky byl v celkové narozkoze( já na ni byla v Klaudianove nemocnici a táta Pirkovo sanatorium)
Některé nemocnice to opravdu nedělají - mě bylo řečeno, že to moc nedělají (ani jako samoplátci) , protože často potřebují spolupráci pacienta, aby se různě natáčel atd., u mě třeba proto, že mám atypicky uložená střeva a prostě to nejde lehce jak má...
@jusinka muzu se zeptat - celkovou narkozu chces, ze se toho bojis?
Protoze pokud ano, tak bych ti rada napsala, ze ja dostala super ''oblbovaci injekci'' a je paradni a skvele funguje.
Ja jsem z tohoto vysetreni mela uplne panicke zachvaty. Doktorka a sestry me jeste krasne uklidnovaly primo pred vysetrenim = jelikoz to do me nemohly pichnout v tom stavu, v jakem jsem byla.
Ono to fungovalo OKAMZITE. Az jsem byla prekvapena. Den na to jsem si rikala, ze jsem furt cekala, kdy s tim zacnou a ono to bylo hotove.
Pak si po zbytek dne prijdes, jak po opici, ale alespon muzes domu. Nechaji si te tam jenom pul hodku (nebo tak nejak - nemam uplne prehled o case, kdyz jsem byla v tom super stavu 🙂 ) a muzes jit - teda s doprovodem.
Absolvovala jsem tohle vysetreni pred 5mesicema, s naslednou operaci (dalsi panicke zachvaty - ale to je jina story 😉 ).
Za sebe muzu doporucit bez celkove narkozy. Fakt nic nebudes vedet.
Kolega byl včera, dali mu tu oblbovačku a říká, že nevěděl o světě. že by mu taky něco dělali, ani nezaznamenal.
Ve fakultce v Brne. Neni to narkoza v pravem slova smyslu, ale asi hodne silny oblbovak, musi u toho byt anesteziolog. Nepamatuju si z toho nic.
Na me oblbovak minule vubec nepusobil, opravdu jsem myslela, ze to nepreziju
.. Mam 3 deti a radeji 10x rodit, nez kolonoskopie jen s oblbovakem ☹

@jusinka Nevím odkud jsi, ale v Praze to není problém v NNH nebo FNM. Snad by to neměl být problém v jakékoli větší nemocnici a rozhodně by to mělo být placeno ze zdr.poj....