Krvácení 8. den po porodu: Co to znamená?
Ahojte, od minuleho pondeli jsem mela MS, od patku to ustavalo, cize jen hnede spineni a vcera (8. den) zase normalni krvaceni. Dnes taky. Toto se mi v zivote nestalo! Mam teda MS teprv rok po porodu, ale predchozi cykly byly OK. Co to muze znamenat? Doktorka ma tento tyden volno :-/ A me to teda dost desi.
Hormony v životě se mění ale na to vám odpoví až lékař a odběr krve ...může tam bejt i něco jiného polyp ,cysta ,myom atd ..
Kdybych to věděla,tak to vice jak 15 let nemusím řešit 😁😁 Nevím, jdi na kontrolu a chtej hormonální profil z krve. Dělá se první dny ms a pak po ovulaci. Da se to však resit a ne jen antikoncepci samozřejmě. Ale rok po porodu může být tělo ještě zblaznene, může jit o jednorázovou záležitost.
@squezy No ja uz letim k doktorce, budu s tim otravovat jeji zaskok. Tece to docela hodne :-/
Že by jsi to měla až takhle rozházený rok po porodu? To se mi nějak nezdá. Mohla by za to možná cysta. Každopádně doufám že to nebude nic vážného 🍀🙏
Zkusila bych test jeste za 2 dny, zda nahodou nesili ci nezustava stejny - to by pak ve hre jeste mohlo byt mimodelozko. No nebo normos těhotenství, ale pokud jsi dost krvacela, tak to samozřejmě odpovida spis na to biochemko
@misha31 Jj delala mi UZ a tam nikde nic. A test za par dni, at je jisty, ze je to pryc.
Jo tak ono na UZ by to pri takhle nizkem hcg nebylo jeste videt. Urcite pak zkus ten test s odstupem pár dni

Může to bejt ovulační krvaceni ...