Let letadlem po zánětu středního ucha, nevadí to?
Dobrý den, právě mám zánět středního ucha.. dr. mi ucho nepíchal pouze dal antibiotika... 5. května nás čeká dovolená a let letadlem..letenky nemáme pojištěné nemůžu je stornovat... myslím si, že do té doby budu fit.. ale nevadí, že poletím letadlem? sekla se s tím někdo?
Nesetkala, ale já myslím, že do té doby bude všechno O.K., by podle mě nemělo vadit. 😉
@ajurka do 5. května je času dost, to už bude ucho v pořádku. Jinak letět se zánětem je docela problém, hlavně by sis pořádně "užila".
Doporučuju slivovici na smotek vaty do ucha na noc, to je nejlepší, co existuje. Ráno namazat něčím mastným, slivka vysušuje. To bude dobrý, ale bonbony s sebou nebo žvýkačky, ať se ten tlak líp vyrovnává.
atb zaberou rychle, tak bych se toho moc nebála a let do UK není zas tak dlouhý, osobní zkušenost nemám, jen se mi stalo že při přistávání mě velmi bolestivě zalehlo ucho a trvalo to nejméně 5dní..bylo to nepříjemný
Podle mě by to také mělo být snad Ok, let do Anglie není tak dlouhý. Ale jak už je tu napsané, s sebou žvýkačky, bonbony, často polykat, to pomáhá, aby uši nezalehly.

😒