Mám neustálý hlad
Ahoj holky,
Prosím vás o radu a zkušenosti. Jim pravidelně, celkem i zdravě. Snažím se neprecpavat, piju jen vodu 2L denně. Mám neustali hlad, v břiše mi kruci a je mi z toho pak špatně. Hlavně se to děje když si jdu lehnout, prijdu z práce a je mi zle. Snažíme se o mimco tak bych nechtěla nic zanedbat a být fit. Jde mi o to cim tu nevolnost z hladu zastavit. Mám nafoukle bricho po celý den. Nevíte někdo co s tím? Moc děkuji
Podle toho co píšeš,jídla je málo.V poledne maso a zelenina a večer jen zelenina.Kaloricky moc málo,nedivím se ,že máš hlad..Zaregistruj se na stobklub.cz.a zadej svoje jídlo a uvidíš jak to s tebou je 🙂)))).
@katule22 Také mi přijde, že máš málo jídla. Nevynechávala bych přílohy k obědu, protože jen po masu a zelenině budeš mít hlad. Zařaď si do jídelníčku i luštěniny a třeba já bych měla hlad i po vajíčkách k snídani. Nejvíc se najím kaše s ovocem/oříšky (ale ne ty připravené z obchodu, jsou samý cukr). Jinak ovoce jez jen dopoledne, odpoledne už zeleninu. Ale k té odpo. svačině si klidně dej k té zelenině kousek sýru nebo nějaké bílkoviny, jinak zase budeš mít hlad.
Jinak jestli chceš hubnout, tak já jsem pečivo úplně vynechala, maximálně něco celozrnného k snídani - pečivo+šunka+máslo+zelenina.
Jo a nekupuj nic co je light - je to samý cukr.
@katule22 jak to rict jednoduse... proste se najez😁 dej si toho vic. Pokud takhle, tak mas k snidani vajicka aspon 3, k obedu poradny flak masa, kdyz uz jen se zeleninou? Dej si i neco odpoledne a klidne druhou veceri, pokud nejsi na redukci, dej si, na co mas chut. Kdyz chces mimi, telo musi byt b pohode a neni duvod ho nejak stresovat. Dej si klidne i neco malyho sladkyho.
Já jsem tu situaci nějak nepochopila. Hubneš, nechutenstvím netrpíš, ale přesto se omezuješ a jíš tak málo? Proč?
Hubneš, máš hlad a fyzicky namáhavé zaměstnání. V jídelníčku máš málo kvalitních sacharidů i tuků. K snídani přidej žitny chléb, k obědu přílohu a k večeři bílkoviny(tuňák, cottage atd)
@katule22 Mně se to taky občas stávalo, že mně večer kručelo v břiše z hladu až mi z toho bylo šoufl. Tak jsem začala s těmi kalorickými tabulkami a zjistila jsem, že málo jím. Já mám teda speciální zdravotní dietu, takže si to musím víc hlídat. No ale od té doby si to v průběhu dne tak nějak kontroluju, abych měla dost a někdy se večer musím "dotlačit" kouskem ovoce nebo jogurtu.
Holky jste super fakt moc dekuji včera jsem udělala vše co jste mi poradily šla jsem spát a hlad nikde .❤❤👌 moc dekuji fakt moc

Jist casteji po malych porcich? Brzy se vytravi po jidle s cukrem taky...