Holky,začínám být zoufalá...nemůžu mít nějaký problém?Cykly mám 38 dní,dnes 42.Test negativní.Jestli MS nepřijde,v pondělí se objednám k lékaři,ale stále přemýšlím,proč se mi tak ten cyklus prodloužil...?
Nevím kolik ti je, ale může to být i jen "vyšším" věkem. Někdo má dlouhé cykly celý život. Já bych to brala hned, ale chápu, že s otěhotněním je to pak komplikovanější.
@klea81 no,dost🤣skoro 37.Mam PCO,ale již dvě děti normálně.Ovu byla,vím,že mám lutealku 11 dní...ale teď prostě nevim,proč je tento měsíc najednou tak dlouhá.Tak mě právě napadlo,jestli nemůžu mít nějaké komplikace...
@tez83 no klidně to už může být začátek přechodu, tam je výskyt nepravidelnosti cyklu až 13 let před poslední ms, mám 39 a dosud pravidelný cyklus vzornych 28 dní se začíná zkracovat i prodlužovat. Nebo to může jednorázový hormonální výkyv, stres, námaha.
Nevím kolik ti je, ale může to být i jen "vyšším" věkem. Někdo má dlouhé cykly celý život. Já bych to brala hned, ale chápu, že s otěhotněním je to pak komplikovanější.