icon

Nevysvětlitelné zpoždění menstruace a bolesti: Co dělat?

luckalung
Dnes v 15:40

Dobrý den ms jsem měla 5.7 od té doby nic byla jsem dnes u praktického lékaře který mi udělal testy ohledně močového měchýře který vyšel negativní také jsem si udělala těhotenský test také negativní mám stále pocit na čůrání tahá mě to také bolí mě bederka mám pocit kdyby měla dorazit ms ale stále nic máte někdo zkušenosti děkuji

anonym_b6c8d0
Dnes v 16:29

Ještě bych počkala do dalšího cyklu, když MS nedorazí, šla bych na gyndu.

luckalung
autor
Dnes v 16:38
@anonym_b6c8d0

Ještě bych počkala do dalšího cyklu, když MS nedorazí, šla bych na gyndu.

@anonym_b6c8d0 dobrý den byla jsem dnes tvrdí mi že si myslí že mám zánět moče ale prakticky lékař mi udělal testy moče a negativní zítra ráno Zajdu na gindu měla jste už takovou zkušenost?

anonym_b6c8d0
Dnes v 17:16
@luckalung

@anonym_b6c8d0 dobrý den byla jsem dnes tvrdí mi že si myslí že mám zánět moče ale prakticky lékař mi udělal testy moče a negativní zítra ráno Zajdu na gindu měla jste už takovou zkušenost?

@luckalung Ne, takhle brzy bych na gyndu nešla, tedy pokud bych neměla k bolestem ještě výtok nebo jiné problémy.

luckalung
autor
Dnes v 18:26
@anonym_b6c8d0

@luckalung Ne, takhle brzy bych na gyndu nešla, tedy pokud bych neměla k bolestem ještě výtok nebo jiné problémy.

@anonym_b6c8d0 teď zrovna mám bolesti silné k tomu takove slabé růžové na tuletaku při utření ale ňák to opět nic tak nevím co to je