Opakované roupy. Nějaké rady?
Dobrý den má takový problém... Už asi 2 roky v kuse mám alespoň 1x měsíčně roupy.. hygienu dodržuji, všechno čistím, Peru ale stále se znovu nakazim. Objednala jsem se k doktorovi ale stydím se. Nějaké rady?(a prosím ne česnek.. nezabírá a je mi po něm špatně)
@slayterx a ostatni clenove domacnosti to neprenaseji?
Jinak me jeste napada,ze jsem nekde cetla,ze by se lidi meli taky cas od casu nechat odervit jako psi.Zkousela jsi nejaky pripravek na odcerveni?
@slayterx tak jedině zaručeně se jich zbavíš pomocí pyrconu ( po debatě s doktorem, který mi ani ten vermox nechtěl naspat pro jeho neúčinnost), bohužel se nedají sehnat v čechách, ale objednáš přes německou lékárnu.. a nejsou nejlevnější, je tam propočet na váhu.. tuhle informaci dohledáš, nebo si přeložíš příbalový leták.. dřív, než je objednáš, si to zjisti, jedna lahvička nestačí..
vermox a ostatní moc nezabírají, protože jsou slabé.. pokud je máš dlouhodobě, opravdu ten pyrcon jsi pořiď.. a měly by se dát odčervit všechny členy domácnosti..
Dobrý den, nevím, jestli je dotaz ještě aktální, já bych Vermophyt určitě vyzkoušela, mám s nim výbornou zkušenost, jak u dětí, tak bohužel i u sebe. Pro malé děti se dělá v sirupu (je od 2 let), od 5 let jsou pak vhodné kapsle. Jak kapsle, tak sirup mají stejné bylinné složení, fungují spolehlivě, ale je nutné dodržovat postup, bere se 5 dní a po 14 dnech se musí celá kúra odčervení zopakovat, aby se zlikvidovali roupi, kteří se mezitím mohou vylíhnout z vajíček (na vajíčka neúčinkuje nic). Doporučuji, není drahý, takže za zkoušku to určitě stojí.

@slayterx a čím se lečíš? Vermox jsi užívala?