icon

Pálení vklidu v levém stehnu, většinu po požití alkoholu. Nevíte, co by to mohlo být?

zdenclik
12. říj 2019

Dobrý den již 3 týden mám občas palivo bolest ve vnitřním levém stěnu, většinou v klidovém stavu a stává se mi to po požití alkoholu, jsem jen příležitostný pozivatel alkoholu... Byla jsem u doktorky a ta mi řekla, že by nemělo jít o nic závažného... Měla jsem virozu a brala hodně brufenu, nejsem příznivce prášků ale jinak to bohužel nešlo, doktorka mi rekla ze to může být i tím... Dnes to boli docela dost, včera jsme popili a skoro celou noc jsem kvůli bolesti nespala...

mimco
•
12. říj 2019

@zdenclik dna?

hezz17
•
12. říj 2019

@mimco dna je nemoc kloubu

zdenclik
autor
•
12. říj 2019

Tohle nejsou klouby ale spíše cítím pálení svalů nebo nedej bože co jsem si přečetla ze by to mohlo být zúžení cév... Musím opět k doktorce raději, jen jsem se chtěla zeptat zda tu někdo nemá podobné problémy...

malytlustyhroch
•
13. říj 2019

Nedavno tu takova diskuse byla, ale nemuzu ji ted za nic na svete najit. Nekdo tam upozornoval, ze lokalni bolest po poziti alkoholu ("alkoholova bolest") se muze vyskytovat u lymfomu a ze i to je potreba u takoveho nezvykleho priznaku vyloucit. Vim, ze te takovym strasenim nepotesim, ale aspon to muzes probrat s doktorkou, kdyz tam, jak pises, znova pujdes. A v tom malem procentu, ze by to nahodou bylo ono, tak je dobre na to prijit vcas.