Prosím, co na akné?
Dobrý večer holky, prosím nějaká zaručená mast nebo cokoliv co zabírá na akné? Já na to v mladí trpěla jako blázen, při tehu silenost a teď tedy mnohem lepší, ale sem tam jsem osypaná.. co Vám pomohlo? Děkuji
@zelenaesmolda ze by hormony po porodu? Mamka to měla taky tak, proto se ptam co komu co pomáhá
Řeším již několik let.. víceméně bez úspěchu.. vystřídala jsem vše možné.. měnila lékaře.. ta poslední mi pořád nabízela a nabizi nějaké prášky, co prý mají celkem dobrý účinek..podmínkou je antikoncepce, jelikož když se přes prášky otěhotní prý to bude na 100 procent "zrudicka" jak sama říkala.. pokaždé jsem s díky odmítla.. takže zkušenost s těmito prášky nemám .
Synovi pomohlo toto https://www.drmax.cz/bactodermal-30-pastilek?gc.... Ještě vitaminy zinek, selen, kosmetika na akné - používáme Biodermu. Dal mu paní doktorka predepsala čisticí vodicku, kterou nám namichali přímo v lékárně. A pokud je to úplná hruza, tak na zánětlivá ložiska dostal antibiotickou mast.
Je to boj, ale i naše paní doktorka tvrdí, že příčina je vnitřní. Ta probiotika máme na její doporučení. Přeji, ať něco pomůže .
Ja ted mela problem na zacatku tehotenstvi a zacala jsem pouzivat serum od The Ordinary - Zinc + Niacinamide a zlepseni bylo neuveritelne. Pokud mas instagram, tak moc doporucuji k peci o plet sledovat katerina_routova.
@majili
Lepsi mas vyzivu zevnitr nez nejake sera.Tablety se zinkem,niacinem a biotinem udelaji lepsi sluzbu nez predrqzene sera
@zelenaesmolda to serum stoji 170 korun, takze urcite neni predrazene. Nerikam, ze neni dulezity, co clovek ji, ale ja jim zdrave a jim vitaminu a mineralu dostatek a presto mi hormony akne zpusobily.
Ale stejne dulezity je cistit spravne plet a pokud akne vznikne, tak je potreba to i z vnejsku necim resit.
Myslím, ze je fajn investovat do kvalitní kosmetiky i když to stojí ranec. Já používám Biologique Recherche a miluju ji.
Pak samozřejmě taky omezit cukry 😊

Sudocream