icon

Vlhký kašel jako projev covidu?

10. únor 2021

Zdravim,
obracim se na ty, kdo maji zkusenost s covidem. Od minuleho tydne nas celou rodinu trapi vlhky kasel. Ac jsme porad zapadli doma a skoro nikam nechodime, presto jsme nekde neco chytli. Chrchlame cela rodina a moc se to zatim nelepsi, ale ani nehorsi. Jsme bez teplot, v noci klid, jen pres den odkaslavani, dva dny me a muze bolela hlava. Zadna velka unava, deti jsou jinak v pohode. Na testy se chystame, ale zajima me, jestli se covid takhle muze projevit (?). Typicke priznaky to podle vseho nejsou, ale kdo vi. Jen dodavam, ze jsme preventivne v karantene. Ma nekdo zkusenost, ze by se u nej covid choval takhle?

anina32
•
10. únor 2021

Bývalá spolužačka, kašlala mi do telefonu, že prý furt vykašlává, že to Covid nebude, za dva dny psala že už ho má potvrzený. Za další dva dny jsem s ním mluvila po telefonu, byla na plicním oboustranný zápal plic, dali jí injekce že si má píchat na ředění krve. Zítra jí budu volat jak na tom je.

autor
•
10. únor 2021

@anina32 Uf, tak to drzim palce, at je v poradku. My mame vsichni kasel, tak se mi zda divne, ze by se to projevovalo u vsech stejne, ale nechci to nijak podcenit prave.

orisek56
•
10. únor 2021

Covid to může být a nebo paradoxně už po, tedy následky. Já vykašlavam 14 dní už a bolí mě hlava vždy odpoledne. I kdyz.. Zase si nemyslím, že bys o covidu nevěděla a pak o následcích ano.

terezia10
•
10. únor 2021

Těžko říct u nás dcera kaslala ted jsem to chytla ja a na covid podezření nemáme prodělaly jsem ho ma konci listopadu a měli jsme úplně jiné priznaky takže teď prostě lítají ve vzduchu i jiné nemoci

upmd
•
10. únor 2021

U nás to stejné a jsme všichni pozitivní

biton
•
10. únor 2021

My s manželem jsme oba kašlali a oba negativní

autor
•
10. únor 2021

@orisek56
@terezia10
@upmd
@biton
Vsem dekuji za odpoved. Koukam, ze si clovek vazne muze byt jisty az po testech. Snad to bude jen nejaka viroza, uvidime.

kridav
•
10. únor 2021

Já už se léčím se kašlem 3 týdny, byla jsem 2x na testech, naposledy minulý týden a opět negativní.
Byla jsem dnes u doktorky, protoze mám stále ucpaný nos, kašel už pomalu ustupuje, a mám zánět dutin.

ajja87
•
10. únor 2021

Asi teď něco řadí, my taky vlhký kašel, dítě už přes týden, bez teplot jen kašel a rýma, na testech negativní... Ale kdo v dnešní době ví, že 🤔

katebk
•
10. únor 2021

Nene, já měla suchý kašel, po ambrobene jsem ale vykašlávala, a vždycky úplně kašel zvlhl, dále jsem přišla o chuť a čich, bolest zad a hlavy, štípaly mě oči, únava, občas slabost, bolel mě hrudník - měla jsme to sedlé na průduškách