icon

Vyrážka po antibiotikách. Máte podobné zkušenosti?

17. únor 2025

Dobry den, prodelala jsem anginu, dva dny pred dobranim antibiotik jsem se cela osypala a uz to trva 17 ty den…jsem fakt zoufala..mam to po celem tele...nemel jste nekdo to same? Na obliceji mam jen takove cervene flicky..

Vyrážka po antibiotikách. Máte podobné zkušenosti?
martina1317
•
17. únor 2025

Ty brdo toto muze byt psoriaza… take ji mam… objednej ji na kozni

kopmina
•
17. únor 2025

Ojoj, no tak s tímto bych nečekala. Jako řekla bych že je to nějaká reakce na ty antibiotika ale když už je dobíráš 😕 Nesnědla jsi něco co by takhle zreagovalo blbě?

mikawis
•
17. únor 2025

Syn měl po ATB při zápalu plic něco podobného na nohách, vždycky večer ho to svědilo. Radila jsem se s dermatolozkou, teda po zprávách, a ráda byla fenistil a léky proti alergii, plus jsme mu to teda asi dvakrát namazala nějakou kortikoidovou mastí, kterou jsem já dostala na vyrážku na krku...asi za týden, čtrnáct dní to zmizelo

nudex
•
12. kvě 2026
@martina1317

Ty brdo toto muze byt psoriaza… take ji mam… objednej ji na kozni

@martina1317 neke psoriáza 😅 já navštěvují kožní už jen ze srandy, myslím že mám lupénku už od svých 20 (teď je mi 36), ale Dr vždycky že je to seborea, no a přesně takové fleky my vyskočí po každém porodu. Rodila jsem teď v lednu a teď jsem osypana brutálně. Poprvé mi řekli, že je to neškodná vyrážka co sama zmizí za 6tydnu. Zmizela, ale trvalo to tak půl roku 🤣 Teď jdu za dva měsíce k dr. a jsem zvědavá jak to dopadne 🤣😂🤣

drep
•
12. kvě 2026

Tohle ale moc nevypadá jako alergická reakce. Aspoň mým okem poučenýho laika.