Změny na děložním čípku a psychické napětí. Co dělat?
Dobré ráno holky,
ja si přijdu už úplně vadna😔
Od 8/2021 jsem sledovana pro změny na děložním čípku, nevím jaké HPV, navštěvuji dvě COP protože jsem pacient co nevěří jednomu lékaři….
Dle doktoru nalez drobný, neškodný a hodný sledováni. A ja to nějak nedokážu zpracovat protože nikoho ve svém okolí s tim neznam, a sama si prijdu jak prašivá. Snazim se si to vysvetlovat v hlave, ze jsem hlidana a vsechno bude v poradku.
Prijde mi, ze jsem ted i zhubla, nevim jestli stresem nebo co se deje…Mam čtyřletého syna, a chtela bych casem i deuhe dite…ale s tim jak na tom jsem psychicky 🙁
@levandule_k Ja moc nebývám nemocna, mame vsichni celkem dobrou imunitu…Jen ted jsme si předali nějak tu anginu….Mne celkove ten zdravotní stav ovlivňují hodně nervy, podle me si dokážu vsugerovat treba bolest kolene a pak plašit, ze mě bolí….Cejtim, ze uz potřebuju sluníčko aspon trošku, ta zima je na mě dlouhá….
@anonym_autor Zkuste si něco najít o teraupetických lampách se studeným světlem, 30-30 minut po probuzení Vám nahradí slunečné ráno. Dají se pořídit od pár stovek, je potřeba, aby měly co nejvyšší světelnost a teplotu světla cca 5700 K

@anonym_autor Jo tahle zima je málo slunečná, takže chápu. Zkus na relax saunu. Už jsme za půlkou února, dny se pomalu prodlužují, brzo to bude veselejší 🙂
Ano, hlava tole umí způsobit. Zase je dobré, že víš, že máš silnou mysl, takže ji musíš vytrénovat tak, aby ti nedělala tuhle paseku.
@levandule_k Taky si rikam, jeste chvilku a bude lip…Celkove ma pocasi na me velkej vliv, jsem lina a otravena v tomhle ze vseho….Ted jedu na tyden domu do Ceska, jinak ziju v zahraničí (jen teda kousek za hranicemi) , i s dítkem, tak se tesim, ze na chvilku vypne hlava snad ☺️