icon

Ztráta chuti na sex

akemi9160
12. led 2017

Dobrý den.Nevím zda jsme vybrala správnou kategorii,nevím kam to zařadit. Jsme s přítelem spolu skoro 7 let.Milovali jsme se každý večer,neodpuzuje mě,stále se milujeme jen jsem ztratila chuť na sex.Není to jen uněj ale u nikoho prostě že by mě třeba přitahovali jiný muži....nemám chuť vůbec....Anina mazlení,nic.Vůbec mě to neláká

lemona
•
12. led 2017

Co hormonální antikoncepce? Ta to má většinou na starosti. Nebo přemíra stresu?

akemi9160
autor
•
12. led 2017

Stres nemám a antikoncepci beru od začátku vztahu a nechuť se dostavila až nyní .Beru ji kvůli pravidelnosti menstruace

yerry
•
12. led 2017

A s partnerem jste o tom mluvili?
Možná

yerry
•
Odpověď byla odstraněná
•
akemi9160
autor
•
12. led 2017

Mluvili, prý počká až budu mít zase chuť....Nevím proč jínemám.Už jsme spolu nespali měsíc

yerry
•
12. led 2017

S partner jste o tom mluvili? Možná zkuste nějakou inovací. Třebas nějakou pomůcku. ..
Myslím

lemona
•
12. led 2017

Aha. Tak já bych sázela na tu antikoncepci (vlastní zkušenost). Co se týká pravidelnosti menstruace, tak tam se problém jen přikryje, ale v žádném případě neřeší, a pak když ženy antiko okolo třicítky vysadí a chtějí mít děti, nestačí se divit. Přečti si na netu články od MUDr. Heleny Máslové (gynekoložka). Já za sebe bych radila použít jiné druhy aniko a tak měsíc užívat kapky Gynex (seženeš na internetu), ty už dokázaly divy! Cyklus většinou srovnají po měsíci až dvou užívání.

krealeaa
•
12. led 2017
Uživatel krealeaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od krealeaa.

taky bych si vsadila na HA - zkus se poradit s gynekologem. změnit/vysadit...

terka_85
•
12. led 2017

Jsem na tom stejně jako ty. S manželem jsme spolu 10 let, moc ho miluju. Ale po narození prvního syna, jsem úplně ztratila chuť na sex a cokoliv s tím spojeného. Je teda pravda, že občas tu chuť mám, ale to je tak 2x za měsíc. Jinak se přemáhám a snažím se kvůli manželovi.
Mě nepomohlo ani vysazení antikoncepce ani změna prášků.
Taky nevím, co s tím, ale hrozně mě to štve, už kvůli manželovi...

makronka222
•
12. led 2017

Jsem take v haji, chut a predstava sexu vymizela:/ ikdyby prede mnou stal Tom Hardy tak to se mnou nic neudela. HA neberu x let. Nejak mi prijde, ze partnera beru tak, jako ze biologicky ukol splnil a to telo/mozek uz ho podvedome nepotrebuje. Ja mam obcas i chut zit sama s ditetem. Pritom mi pritel pomaha, penize nosi, cas pro sebe mam taky, ze si skocim s holkama obcas na drink... ale ani ta trocha alkoholu mi k tomu nepomuze.

pidalka12
•
12. led 2017

Mám to dost podobné. Od te doby, co jsem těhotná, chuť na sex zmizela. Teď spolu spíme max 1-2x týdně. A to svého chlapa miluji jak nikoho. Časem se to snad změní...

jade85
•
12. led 2017

Ahoj holky. V prvni rade bych prestala vsechno svadet na HA, jasne, neni od veci to konzultovat s gynekologem a pripadne zkusit vysadit/zmenit, ale vzhledem k tomu, ze tazatelka pise, ze HA bere uz dlouho a driv problem nemela, myslim, ze tady problem nejspis nebude. Clanky Dr. Maslove mne osobne prijdou prehnane radikalni, v necem ma treba pravdu, ale celkove HA prehnane demonizuje (k tem zenam, co vysadi HA po 30 a nemuzou otehotnet - ja ji brala skoro 15 let a otehotnela jsem v 31 letech hned hned v prvnim cyklu po vysazeni a ve svem okoli mam vic podobnych "pripadu").
@akemi9160 Jestli to chces resit, asi bych zkusila kolecko gynekolog/sexuolog/psycholog. Jedna z pricin muze byt tvoje vlastni sebevedomi, ja mam treba mensi chut na sex, kdyz mam pocit, ze jsem pribrala a sama sobe se nelibim, ale i cokoliv ve vztahu s partnerem, to se tezko takhle pres net radi 🙂 Ja bych asi zkusila sama na sobe pracovat, idealne nejaky sport, z endorfinu ma clovek hned lepsi naladu a casto i chut na sex. Nebo bych se zkusila zamyslet, jestli treba nemas nejakou tajnou erotickou fantazii, kterou bys chtela s partnerem zrealizovat, to by mohlo sexualni touhu taky hezky nakopnout.
Drzim palce, kazdopadne 🙂

tinaprofi
•
12. led 2017

mohlo se ti něco odehrát v hypofýze, sex je chemie, když se to rozhodí, tak je jasný, že může přijít ztráta libida. prej je na to dobrá čínská medicina 🙂 já tomu moc nerozumím, ale slyšela jsem to...zkus hledat alternativy, změnu jídelníčku, promluv si o tom s odborníkem atd