icon

Jak kvalitní jsou imitace parfémů pod značkou Saphir?

13. dub 2026

Hezký den, narazila jsem na e-shop krasnevune.cz, kde prodávají imitace drahých parfémů pod značkou Saphir. Máte s tím některá zkušenost? Fakt to voní podobně jako originály (třeba Chanel nebo Dior) a hlavně, vydrží to aspoň pár hodin? Cena je lákavá, ale nechci smrdět jako levná drogerie po deseti minutách.

anezzka3
13. dub 2026

Já jsem odtamtud měla pár parfémů a jsou fakt krásné. Vůbec se nemusíš bát, že bys smrděla. Jestli je to totožné s originálem, to přesně říct nedokážu.

anonym_7a684a
13. dub 2026

Nemůžu mít žádné imitace, zkoušely jsme v práci, měly jsme od několika značek celé vzorníky. Některé mají výdrž jen 1/2 hodiny a ty, co vydrží, se divně rozkládají do hnusné chemie. To mne utvrdilo v tom, že si nebudu nikdy kupovat imitace, když si můžu koupit za 800 kvalitní vůni, který vydrží půl dne. Největší podoba byla imitace Angel, s Chanelem a Diorem jsme žádnou podobu nenašly. Závěr: imitace ani zadarmo.

marsul
13. dub 2026

Pokud nepočítám s tím, že je to napodobenina, líbí se mi takové věci. Ráda totiž měním vůně, většinou podle nálady, takže investovat do nich hodně peněz někdy nechci.

alice180
13. dub 2026
@anonym_7a684a

Nemůžu mít žádné imitace, zkoušely jsme v práci, měly jsme od několika značek celé vzorníky. Některé mají výdrž jen 1/2 hodiny a ty, co vydrží, se divně rozkládají do hnusné chemie. To mne utvrdilo v tom, že si nebudu nikdy kupovat imitace, když si můžu koupit za 800 kvalitní vůni, který vydrží půl dne. Největší podoba byla imitace Angel, s Chanelem a Diorem jsme žádnou podobu nenašly. Závěr: imitace ani zadarmo.

@anonym_7a684a souhlasím vyzkoušela jsme třikrát jako doplněk k originálu. Ani náhodou. Přesně jak píšeš na začátku možná jistá podobnost pak úplně divnej pach u všech tří.

hojda
13. dub 2026

Koupila jsem, protože můj parfém se prestal vyrábět a ty vůně mají tový fivný ocas, nebyla to stejná vůně jsko original.

odula
Včera v 05:14
@anonym_7a684a

@anonym_7a684a presne tak. nejenom ze nevydrzi, zacnou smrdet. Ale i na prvni dobrou poznas, ze ty nosice nejsou kvalitni. Imitace ne. To radej levnejsi vuni z drogerie. nejakej esprit nebo neco.