icon

Kde koupit veselé oblečení za rozumnou cenu?

stephany13
13. čer 2026

Ahoj, pomalu a jistě koukám po oblečkách, kupuje někdo z eshopu Royal babies? S mamkou se nám líbily jejich soupravy do porodnice 😊. Kde kupujete veselé oblečení za rozumnou cenu? Nechci kupovat Pepco, Kik atd. Celkem se mi kvalitou i vzhledem líbily věcičky z C&A ale výběr velikostí byl téměř nulový 😊. Moc děkuji za případné tipy 🤩.

lauriak
14. čer 2026

Nevim jestli jento dostatocne vesele ale pro miminka jsem vetsini vybavicky kupovala Lindex. Body hezky barevne a leginky/teplacky pak jednobarevne. Aby se mo to hezky dalo zladit. Jeste se mi libi znacky jako Kongres Slojd, MarMar, Newbie. I v HM se daji najit hezke veci ☺️

1pomnenka
14. čer 2026

Next je dost barevný

stephany13
autor
14. čer 2026
@lauriak

Nevim jestli jento dostatocne vesele ale pro miminka jsem vetsini vybavicky kupovala Lindex. Body hezky barevne a leginky/teplacky pak jednobarevne. Aby se mo to hezky dalo zladit. Jeste se mi libi znacky jako Kongres Slojd, MarMar, Newbie. I v HM se daji najit hezke veci ☺️

@lauriak supr moc děkuji, mrknu

elesse
18. čer 2026

Next a Lindex. Ale uprimne jsem velmi brzy presla na Pepco a Lidl. Kvalitu i cenu maji fajn, behem prvniho roku vyrostl syn z 50 na 98, to je takove kvanta obleceni, ze by clovek zkrachoval

atka6
30. čer 2026

Next, Lindex a pak koukám na weby typu Zalando, tam se dá najít spousta značek, které si ani nepamatuju. :D

neonka91
6. srp 2026

Ahoja, já bych doporučila tríga nebo dupačky s vlastním textem a nápisy- super na Fajntricko, např. Jsem tady šéf! vždycky pobaví, když s tím malý dojde :D

dvorakova15
1. zář 2026

Já ráda koukám na Zalando Lounge, když tam zrovna mají dětské akce. Nejsem typ na každodenní sledování, ale dvakrát třikrát do měsíce se tam podívám a občas narazím na Lego Wear nebo Name It za docela slušnou cenu. Problém je, že když tam mají tu správnou velikost, musíš to koupit hned, protože za dva dny už tam nic není. Royal Babies neznám, takže nevím, jestli to dělají podobně veselé. Jinak C&A si taky kupuju, ale spíš fyzicky ve výprodeji a tam jsou taky super materiály.