icon

Kde odebírat plyn a elektřinu při stěhování?

14. led 2022

Ahoj holky, čeká nás stěhování - reknete mi prosím kde odebírate plyn a elektřinu? A jak jste spokojené? Děkuji 🌷

Strana
z6
janabotka
24. únor 2026

@lucidvork Já jsem taky taková bývala. Vždycky jsem si říkala, že to zvládnu i sama, proč bych někoho prosila, aby to dělal za mě. Ale pak člověk zjistí, že není ostuda požádat o pomoc 🙂

elisija
24. únor 2026

@janabotka Přesně tak 🙂 Říct si o pomoc není slabost, ale naopak známka síly a odvahy přiznat, že na všechno nemusíme být samy 🙂👍

vanessia7
24. únor 2026

@elisija Já to například za slabost nepovažuji, i když jsem v minulosti zažila posměšky, že něco neumím udělat sama nebo že něco nedokážu kvůli fyzickým schopnostem.

tattiana9
25. únor 2026

@vanessia7 Tak to je ale něco úplně jiného. A ti lidi jsou dost chudáci. Ale zase to, o čem se tu řešilo, zvládne každý, kdo má základní znalosti počítače a internetu.

klar_tek
25. únor 2026

@tattiana9 Já takové lidi nazývám ještě hůř. Pro mě je to dost primitivní chování. I když jsou některé věci, jak píšeš, snadno zjistitelné, podle mě to nikomu nedává právo ponižovat ostatní.

tattiana9
26. únor 2026

@klar_tek Vůbec ne, tak jsem to určitě nemyslela. Tahle debata by se dala vést hodně dlouho a nemyslím si, že by přinesla něco dobrého. Tím jsem chtěla jen navázat na to, co se psalo předtím, že když člověk mění nebo hledá nového dodavatele energií, tak je internet asi nejlepší zdroj informací.

lucidvork
26. únor 2026

@tattiana9 Na začátek je to fajn pomocník, později je dobré si například v případě takových energií zjistit, jestli umí udělat i něco víc třeba na pobočce nebo na centrále… to už jsem zjistila.

kopmina
2. bře 2026

@lucidvork Určitě ano, dobrý zákaznický servis je někdy k nezaplacení. Nebo mně teď třeba vyhovuje i to, že si v podstatě všechno dokážeme zařídit sami. Když chceme nějaké informace, víme, kde je hledat, když potřebujeme upravit platby apod.

lucidvork
2. bře 2026

@kopmina Vždyť ano, taková samostatnost je někdy skvělá věc, ale zase když se objeví problém, je důležité umět ho s někým vyřešit.

dostalka72
5. bře 2026

@lucidvork Určitě ano, ale zase – jak často řešíš nějaké problémy, když jde o takové služby? 😊

klar_tek
5. bře 2026

@dostalka72 Někdy to bývá zákon schválnosti a když to nejméně čekáš, tak se něco objeví.

elisija
5. bře 2026

Určitě je fajn v tom mít nějakou základní orientaci a vědět, kam se obrátit kdyby cokoliv. Třeba u toho dodavatele mi přijde fajn, že jak jsme u Armexu, tak mají i vlastní aplikaci, co taky ještě ne všichni mají, a dokážou tak nabídnout určitou formu pomoci. Člověk když chce, tak si podle mě prostě dokáže poradit.

Strana
z6