Výlety s dětmi blízko Znojma. Máte tip?

5. črc 2025

Ahoj, prosím o další tipy na výlety. Děti 4 roky a půl roku...
Nejlépe do hodinky, úplný strop je hodina a půl cesty a ne centrum Brna.

Mě napadá: Boskovštejn, Drnholec, Vyškov dinopark, Permonium, Vrunoff, Mikulov - zoo Sedlec a muzeum ve Věstonicích (ne Pasohlávky), Chvalovice hřiště a stezka, Freeport na hranicích,... 🤔 Pak mám i nějaké tipy na Rakouské straně. Ale inspirace není nikdy dost. 😊

fire85
5. črc 2025

Co na druhou stranu směr jihlava? Telc, hospodářský dvur Bohuslavice , v Telči je Panský dvur kde je super Herna u zvířátek.

autor
5. črc 2025

@fire85 Bohuslavice známé, Telč zní fajn. Díky. 😊

petrane
5. črc 2025

V kuparovicich maji krasny novy hriste,je u nej i cyklostezka,kousek je hriste v Bratcicich,tam se chystame,tak to uplne nevim háky je,ale libi se mi,ze tam jsou vodní prvky,pak se dá sjet na zmrzlinu U splavu a dá se tam i lehce projít,právě k tomu splavu.V Miroslavi je dopravní hřiště,blízko pak Kavarna NaSladko,která má i detskej koutek
V Ivančicích se dá zajít do dětské herny Bing,nebo na procházku z Rény na Skřípak,kde se dá taky koupat v řece. A jeste me napadá Čarodějnický dvůr v Biskoupkach
Myslim,ze vše by mohlo byt do vzdálenosti hodky a pul,ale radsi mrknete na mapy🙂

ajja87
5. črc 2025

Horky tip,zrovna jsme se vratili od Znojma,Drnholec pro me teda zklamání (jestli myslite bludiště), Chvalovice super hřiště,ale je to cele na sluníčku, takže treba ted v tech vedrech se tam nedalo vydržet a stezka...no popravdě kromě těxh lanových prolezek,jsme nenasli žádné jiné cedule (jakože,, naučná,, stezka) a Zoo Sedlec ...no jako asi jsem cekala víc,je fakt hooodne malička,ale pro prcky zase super,ze to zvladnou bez řečí.

autor
6. črc 2025

@ajja87 Drnholec se vyplatí jen když je to tematické - Velikonoce, Helloween.
V Zoo Sedlec jsme zatím nebyli, ale víme, že je to maličké. Takže to spojíme s nevím jiným.
Jo, Chvalovice jsou super, ale když nejsou pařáky a stezku jsme zatím celou neprošli. Vždy jen k těm prolézačkám a pak chtěla dcera zpátky na to velké. 😄

@petrane Super kouknu. Na tu Bing hernu jsem nečetla moc dobré recenze. 🤔

petrane
6. črc 2025

Za me ta hernicka taky patří mezi slabší,ale hodinu se tam pobyt da😃 spis ji brat jako mezizastavku k te Réně