Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Benešov    3     Profil uživatelky
Benešov    3     Profil uživatelky
Dobrý den, věci, které zde prodávám jsou většinou původně nové věci, které byly nošeny pouze mým dítětem, nebo dětmi. U každého inzerátu je vždy uvedeno konkrétní poštovné za doporučený balík, ale je samozřejmě možné poslat věci i obyčejně na vlastní riziko - v tomto případě se poštovné sníží o několik desítek korun. Poštovné vždy slučuji, takže platíte pouze jedno, bez jakéhokoliv navýšení. Je možný i osobní odběr u mě doma, popř. na trase Benešov - Praha, Benešov - Vlašim apod.
Zobraz celé podmínky
jajinkad1: Velký výběr oblečení pro děti i dospělé !!!
Zobrazit hodnocení:
zanda1313
12. pro 2019
Maminku doporučuji, vše v pořádku.
lucimimi
9. črc 2019
Děkuji za obchod, spokojenost
lindanela
7. čer 2019
Vše v pořádku, doporučuji.
copinha
24. kvě 2019
Děkuji a doporučuji!
miminkoem
21. bře 2019
Děkuji za obchod a doporučuji.
archiala
20. únor 2019
Milá komunikace, rychlé odeslání balíčku, ráda doporučuji a děkuji.
jajinkad1
20. únor 2019
Děkuji za milé hodnocení.
sem25
23. říj 2018
MOc děkuji, vše v pořádku, doporučuji.
lucimimi
5. říj 2018
Děkuji za obchod, spokojenost
martinazap
12. zář 2018
Vše v pořádku, dekuji 🙂
acylpirin
21. črc 2018
Super jednání.
dard
21. čer 2018
Vše v pořádku. Děkuji 🙂
mysliska
19. čer 2018
Moc sympatická prodávající a hezké věci 🙂 díky 🌹
romanazi
16. kvě 2018
Děkuji za spolehlivý obchůdek a ráda DOPORUČUJI🙂
stetanka
27. dub 2018
Velká ochota, super obchod, doporučuji.
foxisssss
25. dub 2018
Skvela domluva,bleskove odeslani balicku. Doporucuji.
janca129
23. bře 2018
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji!
jajina114
28. únor 2018
Bezproblémivý obchod, paní mohu doporučit
lukysa
13. únor 2018
Spokojenost
leenas
6. únor 2018
V inzerátu bylo uvedeno, že jsou kalhoty ve velmi dobrém stavu. Bohužel mi přišly kalhoty prošoupané na vnitřní straně stehen až na podšívku, sem tam nějaká dírka. Paní uznala jen dírku, prošoupání považuje za běžné známky užívání a "velmi dobrý stav"
hsopka
16. led 2018
paní popisovala zvířátka jako ve velmi dobrém stavu. bohužel, tygr přišel s ulomenou nohou. paní mi odepsala, že se omlouvá, že si toho nevšimla. po hodně velkém zkoumání fotografie u inzerátu jsem zjistila, že už ji neměl. tozn že paní si toho byla vědoma. proto bohužel negativní hodnocení.
daydream
8. led 2018
Naprostá spokojenost, tričko je ještě hezčí než na fotce. Vše proběhlo rychle a hladce, doporučuji.
velinska
20. pro 2017
Doporučuji maminku, rychlá komunikace, vše v pořádku.
madja
14. pro 2017
Vse na jednicku, pani doporucuji!
majdinkaefka
14. pro 2017
Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji.
maare
17. lis 2017
Vše v pořádku, moc děkuji a doporučuji.
bnowakova
9. lis 2017
Pozitivní hodnocení obchodu, rychlá reakce, čestnost.
hoheislova
27. říj 2017
Skvělá komunikace a rychlé odeslání balíčku 🙂 Mohu jen vřele DOPORUČIT 🙂🙂🙂
sonique1979
20. říj 2017
Bohužel uděluji negativ, koupila jsem bundu, která měla být "jako nová, top stav". To, co přišlo, mi vyrazilo dech. Přišel obnošený kousek, manžety samý žmolík, zdrcnutá výplň, dírka na přední části..že byla ušpiněná, to bylo to nejmenší. Škoda, že tu nemůžu dát fotky. Nehodí se to ani na zahradu, neb na některých místech prostě výplň není. Nevracím zpět, protože se mi nechce platit za balík 80Kč a bundu hážu do odpadu.
jajinkad1
20. říj 2017
Zapomněla jste dodat, že jste chtěla zaplatit dopředu poštovné za vrácení ve výši 80,-Kč a bundu si pak nechat. Trvám si na tom, že bunda byla v bezvadném stavu. Rozhodně nebyla špinavá (věci vždy před odesláním ještě jednou peru), obnošená, žmolkatá a bez výplně. Vaše jednání je ubohé.
hhaanka
12. říj 2017
Všechno v pořádku, dobrá domluva, zboží odpovídá, ráda doporučuji.
martinazap
4. říj 2017
Vsechno v poradku, dekuji 🙂
0blanca0
20. zář 2017
Spolehlivý obchůdek.... Milá, ochotná prodávající.... Děkuji a DOPORUČUJI!
orisha
15. zář 2017
Botičky dorazily v pořádku. Doporučuji.
petrasimo
14. zář 2017
Perfektní komunikace, ze zboží mám obrovskou radost. Určitě doporučuji a Vám moc děkuji
jajinkad1
14. zář 2017
Moc děkuji za krásné hodnocení a bezvadnou komunikaci.
promar
12. zář 2017
Super rychla domluva a jednani. Obleceni v inzerovanem stavu,ba i lepsi. Jsem moc spokojena s prodavajici.
jajinkad1
13. zář 2017
Moc děkuji za krásné hodnocení. Moc ráda Vás uvítám ve svém obchůdku 🙂
t_novotna
12. zář 2017
Vše v naprostém pořádku, rychlý obchod, děkuji a doporučuji 🙂
pajab66
4. zář 2017
👍Pěkné oblečky a rychlé dodání. Maminku mohu doporučit 🙂
baaaaras
3. zář 2017
Rychlé a bezproblémové jednání, paní vřele doporučuji 🙂
katelka
31. srp 2017
Děkuji za ochotu a rychlý přístup. 🙂
z95
23. srp 2017
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji 👍
terkavo
20. črc 2017
S touto prodávající byla dobrá domluva, byla velice vstřícná, s věcmi jsem moc spokojená. Moc děkuji za obchod a za trpělivý přístup při dojednávání způsobu předání 😉 Díky Tereza
acylpirin
12. črc 2017
Všem maminkám doporučuji.
dagjan
30. kvě 2017
Nejpříjemnější, nejochotnější a nejvstřínější paní, s jakou jsem kdy uzavřela nějaký "obchůdek". Velmi děkuji a vřele doporučuji všem ostatním maminkám 🙂
duet
26. kvě 2017
rychlá a bezproblémová domluva, oblečky v perfektním stavu.
krupjana
18. kvě 2017
Obchod proběhl v pořádku, děkuji 🙂
svetylko83
17. kvě 2017
Skvělá komunikace, rychlé odeslání. Moc děkuji.
banbulaaanka
15. kvě 2017
Děkuji za obchůdek pani len doporučuji děkují
jipe
3. kvě 2017
Doporučuji, vše v pořádku
milana18
11. dub 2017
Vše v pořádku, děkuji. 🙂
dvaka
2. dub 2017
všechno v pořádku
majca126
3. bře 2017
moc dekuji za obchudek a ochutu privest 🙂 moc vsem doporucuji
jajinkad1
3. bře 2017
Děkuji za milé hodnocení. DOPORUČUJI.