Benešov    3     Profil uživatelky
Benešov    3     Profil uživatelky
Dobrý den, věci, které zde prodávám jsou většinou původně nové věci, které byly nošeny pouze mým dítětem, nebo dětmi. U každého inzerátu je vždy uvedeno konkrétní poštovné za doporučený balík, ale je samozřejmě možné poslat věci i obyčejně na vlastní riziko - v tomto případě se poštovné sníží o několik desítek korun. Poštovné vždy slučuji, takže platíte pouze jedno, bez jakéhokoliv navýšení. Je možný i osobní odběr u mě doma, popř. na trase Benešov - Praha, Benešov - Vlašim apod.
Zobraz celé podmínky
jajinkad1: Velký výběr oblečení pro děti i dospělé !!!
Zobrazit hodnocení:
copinha
27. led 2022
Děkuji za bezva obchod a určitě doporučuji!
evamas
13. črc 2021
Sice uděluji pozitivní hodnocení, ale spíše by to měl být neutrál. Musím ocenit perfektní, slušnou komunikaci, pro mě jedna z nejlepších vůbec, a to na bazarech nakupuji opravdu hodně. Proto nedávám rovnou negativ. S doručenými věcmi už to bohužel taková paráda není. Řekla bych, že kvalita odpovídá ceně, ale vzhledem k tomu, co dorazilo, bych spíš řekla, že věci měly být zadarmo, resp. neměly být vůbec nabízeny. Ponožky jsou opravdu hodně oprané, žmolkovaté - nad tím bych mávla rukou, za tu cenu - ale hlavně jsou dost vytahané 😞 Jedny jsem vyhodila hned a další budou nejspíš brzy následovat. Kraťasy - prezentovány jako "krásné sytě růžové kraťasy, velmi dobrý stav" - ano, na fotce tak vypadaly. Ve skutečnosti dorazily světle růžové prořídlé kraťasy s fleky (nejspíš) od fixy. Řekla bych kousek na donošení. A žluté kraťasy údajně v "dobrém stavu"? Zapraný, vytahaný, flekatý hadr (ne, opravdu tam není jenom jeden malý flíček, jak bylo inzerováno). Na doma by to stačilo, ale vzhledem k tomu, jak moc mají vytahanou gumu, tak jsou nenositelné a rovnou je vyhazuji. Je mi to líto, ale tenhle obchod za to opravdu nestál. Kdybych znala skutečný stav věcí, nenakoupila bych zde. Doporučuji jen opravdu nenáročným maminkám a nejlépe těm, které si mohou věci předem prohlédnout. E.
paja1224
18. bře 2021
Výborná komunikace a rychlost. Doporučuji.
zizala7
22. led 2021
Paní jsem se před objednáním výslovně ptala,zda oblečení má nějaké fleky či dírky. Paní napsala,že díry ani fleky bunda nemá. přiznala pouze opotřebovaný suchý zip. Objednala jsem,došla bunda s dírkami na předním díle,na kapuci, s fleky na předním díle, se zapranymi 3 cm velkými šmouhami na kapuci, s vybledlou pruhovanou kapuci. Je to zboží na donošení na zahradu. Paní nemá zájem situaci řešit,skutečnost,že lhala o kvalitě zboží jí zřejmě nezajímá. Zcela jistě se nejedná o bundu koupenou za 1200 Kč,jak paní tvrdí. Zřejmě byla bunda zakoupena v second handu,po použití prodána dále. Nedoporučuji.
jajinkad1
22. led 2021
Dostala jste kvalitní bundu, která byla zakoupena v Německu za v přepočtu 1200,-Ķč (já v secondhandech nenakupuji). To, že jste za ni zaplatila pouhých 80,-Ķč je pro Vás v podstatě výhra. Když chcete naprosto 100% zboží bez známek opotřebení, tak musíte nakupovat v obchodě s novým zbožím a ne po bazarech.
zavinek
13. lis 2020
super prodávající,všem doporučuji olča🙂
misamisenka
16. říj 2020
V pořádku, děkuji.
martiina_k
26. zář 2020
Vše v naprostém pořádku. Ráda doporučuji dalším.
monika9292
14. zář 2020
určitě doporučuji Děkuji
mlaskonka
10. črc 2020
všechno v pořádku 🙂
zanda1313
12. pro 2019
Maminku doporučuji, vše v pořádku.
lucimimi
9. črc 2019
Děkuji za obchod, spokojenost
lindanela
7. čer 2019
Vše v pořádku, doporučuji.
copinha
24. kvě 2019
Děkuji a doporučuji!
miminkoem
21. bře 2019
Děkuji za obchod a doporučuji.
archiala
20. únor 2019
Milá komunikace, rychlé odeslání balíčku, ráda doporučuji a děkuji.
jajinkad1
20. únor 2019
Děkuji za milé hodnocení.
sem25
23. říj 2018
MOc děkuji, vše v pořádku, doporučuji.
lucimimi
5. říj 2018
Děkuji za obchod, spokojenost
martinazap
12. zář 2018
Vše v pořádku, dekuji 🙂
acylpirin
21. črc 2018
Super jednání.
dard
21. čer 2018
Vše v pořádku. Děkuji 🙂
mysliska
19. čer 2018
Moc sympatická prodávající a hezké věci 🙂 díky 🌹
romanazi
16. kvě 2018
Děkuji za spolehlivý obchůdek a ráda DOPORUČUJI🙂
stetanka
27. dub 2018
Velká ochota, super obchod, doporučuji.
foxisssss
25. dub 2018
Skvela domluva,bleskove odeslani balicku. Doporucuji.
janca129
23. bře 2018
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji!
jajina114
28. únor 2018
Bezproblémivý obchod, paní mohu doporučit
lukysa
13. únor 2018
Spokojenost
leenas
6. únor 2018
V inzerátu bylo uvedeno, že jsou kalhoty ve velmi dobrém stavu. Bohužel mi přišly kalhoty prošoupané na vnitřní straně stehen až na podšívku, sem tam nějaká dírka. Paní uznala jen dírku, prošoupání považuje za běžné známky užívání a "velmi dobrý stav"
hsopka
16. led 2018
paní popisovala zvířátka jako ve velmi dobrém stavu. bohužel, tygr přišel s ulomenou nohou. paní mi odepsala, že se omlouvá, že si toho nevšimla. po hodně velkém zkoumání fotografie u inzerátu jsem zjistila, že už ji neměl. tozn že paní si toho byla vědoma. proto bohužel negativní hodnocení.
daydream
8. led 2018
Naprostá spokojenost, tričko je ještě hezčí než na fotce. Vše proběhlo rychle a hladce, doporučuji.
velinska
20. pro 2017
Doporučuji maminku, rychlá komunikace, vše v pořádku.
madja
14. pro 2017
Vse na jednicku, pani doporucuji!
majdinkaefka
14. pro 2017
Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji.
maare
17. lis 2017
Vše v pořádku, moc děkuji a doporučuji.
bnowakova
9. lis 2017
Pozitivní hodnocení obchodu, rychlá reakce, čestnost.
hoheislova
27. říj 2017
Skvělá komunikace a rychlé odeslání balíčku 🙂 Mohu jen vřele DOPORUČIT 🙂🙂🙂
sonique1979
20. říj 2017
Bohužel uděluji negativ, koupila jsem bundu, která měla být "jako nová, top stav". To, co přišlo, mi vyrazilo dech. Přišel obnošený kousek, manžety samý žmolík, zdrcnutá výplň, dírka na přední části..že byla ušpiněná, to bylo to nejmenší. Škoda, že tu nemůžu dát fotky. Nehodí se to ani na zahradu, neb na některých místech prostě výplň není. Nevracím zpět, protože se mi nechce platit za balík 80Kč a bundu hážu do odpadu.
jajinkad1
20. říj 2017
Zapomněla jste dodat, že jste chtěla zaplatit dopředu poštovné za vrácení ve výši 80,-Kč a bundu si pak nechat. Trvám si na tom, že bunda byla v bezvadném stavu. Rozhodně nebyla špinavá (věci vždy před odesláním ještě jednou peru), obnošená, žmolkatá a bez výplně. Vaše jednání je ubohé.
hhaanka
12. říj 2017
Všechno v pořádku, dobrá domluva, zboží odpovídá, ráda doporučuji.
martinazap
4. říj 2017
Vsechno v poradku, dekuji 🙂
0blanca0
20. zář 2017
Spolehlivý obchůdek.... Milá, ochotná prodávající.... Děkuji a DOPORUČUJI!
orisha
15. zář 2017
Botičky dorazily v pořádku. Doporučuji.
petrasimo
14. zář 2017
Perfektní komunikace, ze zboží mám obrovskou radost. Určitě doporučuji a Vám moc děkuji
jajinkad1
14. zář 2017
Moc děkuji za krásné hodnocení a bezvadnou komunikaci.
promar
12. zář 2017
Super rychla domluva a jednani. Obleceni v inzerovanem stavu,ba i lepsi. Jsem moc spokojena s prodavajici.
jajinkad1
13. zář 2017
Moc děkuji za krásné hodnocení. Moc ráda Vás uvítám ve svém obchůdku 🙂
t_novotna
12. zář 2017
Vše v naprostém pořádku, rychlý obchod, děkuji a doporučuji 🙂
pajab66
4. zář 2017
👍Pěkné oblečky a rychlé dodání. Maminku mohu doporučit 🙂
baaaaras
3. zář 2017
Rychlé a bezproblémové jednání, paní vřele doporučuji 🙂
katelka
31. srp 2017
Děkuji za ochotu a rychlý přístup. 🙂
z95
23. srp 2017
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji 👍
terkavo
20. črc 2017
S touto prodávající byla dobrá domluva, byla velice vstřícná, s věcmi jsem moc spokojená. Moc děkuji za obchod a za trpělivý přístup při dojednávání způsobu předání 😉 Díky Tereza
acylpirin
12. črc 2017
Všem maminkám doporučuji.