Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Praha 4    6     Profil uživatelky
Při odběru více věcí najednou nabízím slevu.
Osobní odběr v Praze 4 nebo ve Světlé nad Sázavou (Vysočina).
Poštou zasílám jen po platbě předem. Po negativních zkušenostech neposílám na dobírku.
Ceny jsou symbolické. Těší mne, když se věci využijí a potěší.
Desítky hodnocení mám na portálu emimino pod heslem kroftidlo, zde jsem zatím nováček.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
verakon
3. zář 2019
Milá a rychlá komunikace, bezproblémová domluva na předání. Všechno super 🙂. Děkuji za obchod.
zuzkas2
9. dub 2019
Vřele doporučuji, výborná komunikace a moc milá maminka.🙂
mirkahanz
6. pro 2018
Milá komunikace, bleskově odeslaný balíček a krásné zboží. Moc děkujeme, velká spokojenost 👍. Mirka
cukrous
26. dub 2018
Jsem moc spokojena, příjemné jednání a rychlost na jedničku.
kroftidlo
27. dub 2018
Děkuji mnohokrát za bezva spolupráci a milé hodnocení.
steflova
22. dub 2018
Velmi prijemna a ochotna pani, rychle jednani i zaslani zbozi ve stavu, jaky byl uveden v popisu. Doporucuji 🙂
lindobona
16. dub 2018
Od paní Renaty jsem koupila kojící polštář. Komunikace i samotné předání proběhlo bez jakýchkoliv problémů. Ještě přidala něco navíc jako překvapení. Doporučuji.
my6
14. bře 2018
Mila komunikace ☺ velka ochota ☺ vřele doporučuji ☺☺☺
barubara
13. bře 2018
Maximální spokojenost 🙂
ivoan
10. bře 2018
Vše bez problémů, milá, rychlá komunikace, maminku doporučuji !
kolkat2
9. bře 2018
Spokojenost
zitekutomika
23. únor 2018
Příjemná komunikce, rychlá domluva i odeslání. Boty v perfektním stavu a navíc i milý dárek. Velice ráda doporučuji 👍🙂
cemerice
14. únor 2018
Výborná spolupráce a skvělá rychlost
richna19867
22. led 2018
U pani Renaty nakoupeno již podruhé, vše proběhlo v naprostém pořádku. Dekuji Petra😘
kroftidlo
22. led 2018
Děkuji za důvěru i věrnost🙂
helena2016
16. pro 2017
Paní Renata je velice ochotná, velmi rychle komunikuje, má bohaté zkušenosti s odesíláním balíků. Vřele doporučuji. Nakoupíte rychle hezké věci.
janasita
11. pro 2017
vše v pořádku a velmi rychlé a korektní
lasisinka
21. lis 2017
Skvělá komunikace vše bez problému 🙂 ♥ Díky 🙂
kroftidlo
21. lis 2017
Nápodobně. Děkuji mnohokrát.
richna19867
14. lis 2017
Pani Renatu vřele doporučuji 🙂
kroftidlo
14. lis 2017
Děkuji, potěšení je na mé straně.
velvet28
19. říj 2017
Výborný prodávají, zboží ve slíbeném a stavu. Mockrát děkuji za ochotu. Hezký den
tercapajunka
6. říj 2017
Vse v naprostem poradku, dekuji 🙂
marketkavitkova
3. říj 2017
Moc příjemná spolupráce. Děkuji za nákup
aneztuzka
13. zář 2017
Doporučuji, vše v pořádku.
mimisaba
1. zář 2017
S paní jsem se velice snadno dohodla a hračky mi přijeli předat na stanici metra, což mi usnadnilo cestování. Hračky byly v pořádku, tak jak se psalo v inzerátu. Byla jsem velice spokojená s nákupem.
kroftidlo
1. zář 2017
Děkuji mnohokrát. Spolupráce byla na jedničku🙂
fidorka06
25. srp 2017
Super jednání, skvělá domluva. Jen doporučuji
kroftidlo
25. srp 2017
Potěšení je na mé straně. Děkuji.
tommee
14. srp 2017
Moc super paní, předání v pořádku, dokonce jsme dostali i dárečky 🙂
agnes6
28. črc 2017
Obchod proběhl v naprostém pořádku! Se zbožím jsem byla spokojená. Dokonce zaslán i dárek za minimální zpoždění. Paní je úžasná a spolupráce s ní je jedna radost 🙂 Rozhodně doporučuji!!!
hakity
24. črc 2017
Velice ochotná paní,milá a rychlá komunikace, doporučuji 😃
kroftidlo
24. črc 2017
Děkuji za příjemnou spolupráci.
krtcice
20. črc 2017
S paní je skvělá domluva, všechno dorazilo v pořádku. Děkuji za milý obchůdek a doporučuji.
kroftidlo
24. črc 2017
Mnohokrát děkuji, je to od vás milé.
sonaji
6. črc 2017
Maminku doporučuji. Rychlá komunikace a domluva, příjemné obchodování 🙂
kroftidlo
24. črc 2017
Děkuji velice za milou spolupráci.
shakirka888
23. čer 2017
Rychlá komunikace s maminkou a poslání zboží také. Vřele doporučuji maminku 😉
kroftidlo
25. čer 2017
Spolupráce s Vámi byla radost. Děkuji
maddeer
2. čer 2017
Všechno naprosto v pořádu, milá ochotná prodávající. Doporučuji 🙂
kroftidlo
5. čer 2017
Já mnohokrát děkuji.
evickaaa90
24. kvě 2017
Vše v pořádku - paní je velmi milá a ochotná, perfektní domluva. Ještě jednou moc děkuji 🙂
kroftidlo
25. kvě 2017
Vřelé díky.
janakaz
5. kvě 2017
Milé rychlé jednání , vřele doporučuji
kroftidlo
6. kvě 2017
Děkuji mnohokrát.
estikkk
26. dub 2017
Knížka je doma...moc děkuji za obchudek.Mužu jen doporučit.
kroftidlo
26. dub 2017
Děkuji. Rádo se stalo.
miskatynka
17. únor 2017
Velmi doporučuji, rychlá komunikace super jednání a vše podle domluvy 😊 botičky jsou krásné a sedí dle popisu 😊😊
kroftidlo
26. dub 2017
Potěšení na mé straně. Děkuji