Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Praha 9    6     Profil uživatelky
Praha 9    6     Profil uživatelky
Preferuji osobní odběr na Praze 9 Hloubětíně, ale při méně objemných a lehčích věcech lze kdekoli po Praze. Poštou zasílám pouze tehdy je-li poštovné a balné uhrazeno předem na účet.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
medvedbrtnik
1. únor 2021
Příjemná komunikace a ochota, zboží pěkné, doporučuji.
renata333333
29. lis 2020
Spokojenost. Doporučuji.
skvrnova
3. lis 2020
Velice děkuji, vše v pořádku... Velké díky i za ochotu rychlého poslání, ikdyž se Vám to nehodilo...vestička dorazila včas... 🙂 🌹
leviza
4. lis 2020
Dobrý den. Jsem ráda, že to přišlo včas : ) Mějte se hezky
smajlinka
31. srp 2020
Vše v pořádku, výborná komunikace, bundička krásná. Moc doporučuji. 🙂
marta1317
8. srp 2020
Vše v naprostém pořádku, děkuji a doporučuji.
ladih
8. bře 2020
Děkuji za obchod,vše proběhlo v pořádku,vstřícnou maminku doporučuji dále. 👍
alisaali
4. bře 2020
Vřele doporucuji skvělá a rychlá domluva mikinka moc potěšila syna 😊.
monika_lus
6. lis 2019
Moc doporučuji. Vše ok, dle domluvy
sisinka05
6. srp 2019
Bezproblémový obchod, zboží odpovídá popisu. Maminku jako prodejce mohu jen doporučit 👍
marketagregorova
17. čer 2019
Velmi příjemná domluva, kočárek v perfektním stavu, moc děkuji za obchod.
floruska
4. pro 2018
Určitě doporučuji,vše zcela v pořádku,hlavně skvělá komunikace a rychlé odeslání balíčku😉
baldie
10. zář 2018
Perfektní obchůdek. Děkuji a doporučuji 😉
mimazuda
3. zář 2018
Vše super!!! Děkuji a všem moc ráda doporučuji!!!
florentia
27. črc 2018
set přišel v pořádku , doporučuji jsem spokojená🙂
barahav
17. črc 2018
Skvělá, rychlá domluva, bezproblémový nákup. Doporučuji. Syn je totálně nadšený z autíčka. Děkujeme.🙂
ivoan
7. bře 2018
Vše naprosto v pořádku. Děkuji a doporučuji.
whitepoppy
23. led 2018
Děkuji za skvělou komunikaci a ochotu. Předání věci klaplo perfektně!😉
johypiz
26. lis 2017
Milá a ochotná maminka, zboží super. Doporučuji ostatním a děkuji za obchod.
lenca85
3. říj 2017
rychlá komunikace a předání, moc ochotná paní, krásné zboži 🙂🙂
corakinik
2. říj 2017
Vse v poradku, moc dekuji. 🙂
lochnes333
18. zář 2017
Dobry den Leni hracky jsou naprosto uzasne moc za ne dekuju i za dovezeni. 🙂 vsem Vas jen doporucuji.
leviza
19. zář 2017
Dobry den. Jsem rada, ze se hracky libi. Dekuji za hodnocení. Mejte se hezky 🙂
floruska
8. zář 2017
Vše v naprostém pořádku,za mě obrovská spokojenost, určitě doporučuji ostatním😎
rouskacek
30. srp 2017
Paní doporučuji ☺️
agnifis
29. srp 2017
Velice ráda doporučuji, vše perfektní 😉
lezdr
23. srp 2017
Dobrý den, balíček přišel už dřív, ale vyzvedla jsem si ho až teď, děkuji a doporučuji. Lenka
luckatak
24. črc 2017
vše v naprostém pořádku. bezproblémová a milá komunikace. maminku vřele doporučuji 🙂
sarkahla
13. dub 2017
Věci super i jsme dostali něco navíc, mohu jen doporučit, dekuji
kvyr
10. dub 2017
Moc děkuji za super nákup - kožené botky i holínky jsou krásné a servis byl taky výborný 🙂... Tak třeba někdy příště. Doporučuji. Katka
olivka15
4. dub 2017
Bezva nákup, krásné věci za rozumné ceny, jsem spokojená a mohu doporučit ostatním.
miri87
23. bře 2017
Velmi příjemná a ochotná paní, bezproblémová a rychlá komunikace, krásné nabízené věcičky. Ještě jednou děkuji a všem vřele doporučuji 🙂
leviza
26. bře 2017
Moc děkuji za hezké hodnocení : )
xhamr03
16. bře 2017
Velice laskavá paní prodávající s velmi dobrou komunikací.
mypreciousss
18. kvě 2016
Skvělá a velmi rychlá domluva. Lehátko je perfektní. Děkuji moc za obchod 🙂
leviza
18. kvě 2016
I já Vám děkuji a ať dobře slouží 😉