Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Vratimov (region Ostrava)    5     Profil uživatelky
Vratimov (region Ostrava)    5     Profil uživatelky
Zdravím všechny návštěvníky :-).
Nabízím zde v bazárku věcičky převážně po mých dětech, už je nemám kde skladovat...věcičky odesílám zpravidla do dvou dnů od připsání peněz na účet (sdělím při objednávce), pečlivě zabalené a samozřejmě vyprané a voňavé :-), doporučeně nebo obyčejně Českou poštou, poštovné v rozmezí 50,- - 80,-Kč dle váhy a množství, vždy předem upřesním. Budete-li mít jakékoliv připomínky ke zboží, nebo nebudete zcela spokojeni, určitě se ozvěte, vždycky se nějak domluvíme :-). Při odběru většího počtu kusů je možná domluva na malou slevu :-). Maja
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
andromede123
1. říj 2020
Vše ok, moc děkuji.
majand
1. říj 2020
Diky😉. Maja
ababunk
1. črc 2020
Jsem velmi spokojena.Ráda doporučuji.S
majand
2. črc 2020
👍Díky😉. M.
mayshely
3. led 2020
Vše v pořádku, rychlé dodání, super komunikace, doporučuji 🙂
majand
3. led 2020
Děkuji za nákup i pochvalu😉. Maja
hedo
25. říj 2019
Vše v pořádku, moc ráda doporučuji! 🙂
majand
25. říj 2019
Děkuji! Maja☺
j_anna
7. říj 2019
Nákup OK, vše proběhlo, jak má..
majand
7. říj 2019
Děkuji🙂, mějte se hezky. Maja
cibi2
25. srp 2019
Moc děkuji za rychlý a příjemný obchůdek! 🙂
majand
25. srp 2019
Já Vám také děkuji😉. Maja
nadule65
11. čer 2019
Velká spokojenost. Vše v pořádku, zboží moc pěkné.
majand
11. čer 2019
Děkuji, nápodobně😉. Maja
lm1
15. bře 2019
Pěkné oblečení a zasláno ihned po obdržení platby. Byla jsem spokojená
misakoubova
29. lis 2018
Skvělá komunikace, spolehlivost a rychlé doručení kvalitního zboží za rozumnou cenu. Děkuji za obchůdek
majand
29. lis 2018
Děkuji za pochválení, jsem ráda, že je vše ok😉. Maja
klimsovap
15. čer 2018
Rychly nakup bez problemu 🙂
majand
15. čer 2018
Děkuji🙂, Maja
kackakastanka
4. kvě 2018
doporučuji, a děkuji za krásné tričko
majand
4. kvě 2018
A já děkuji za nakoupení...😉. Maja
zuzanalac
24. dub 2018
Děkuji za krásné triko a mikinu. Vše v perfektním stavu. Jsem moc spokojená a určitě doporučuji 🙂
majand
24. dub 2018
Já děkuji za pochvalu, mějte se hezky!😉 Maja
mayam
16. dub 2018
Bezvadný, bezproblémový obchod, vřele maminku doporučuji.
majand
16. dub 2018
Jsem moc ráda, že jste se synkem spokojení a děkuji😉
monikafrystakova
22. únor 2018
vse v naprostem poradku 🙂 moc mila a ochotna maminka 🙂 doporucuji
majand
22. únor 2018
Děkuji za pochválení🙂. Mějte se, Maja
rampepurdarampepur
20. únor 2018
Všechno v naprostém pořádku 🙂
majand
20. únor 2018
Děkuji, jsem ráda, že je vše ok🙂. Maja
vladka3330
12. únor 2018
Obchod proběhl perfektně.
majand
12. únor 2018
Zdravím a děkuji. Maja🙂
pekanni
8. lis 2017
Paní doporucuji, bezproblemovy obchod, skvela komunikace! Dekuji
majand
8. lis 2017
Ja Vam dekuji za nakup, hezke dny preju😉. Maja
martinazap
6. lis 2017
Vsechno v poradku, moc dekuji 🙂
majand
8. lis 2017
Ja take moc dekuji a zdravim! Maja😉
nikoletka77
9. říj 2017
moc děkuji za bezva obchod. zboží krásné. naprostá spokojenost 🙂
majand
9. říj 2017
Já děkuji za pochválení, ať bunda dobře slouží🙂. Maja
tatasa
18. srp 2017
Příjemné, rychlé a spolehlivé jednání.
majand
18. srp 2017
Bylo mi potěšením a děkuji🙂. Maja
slupicka
19. čer 2017
Krásné oblečení, super komunikace a rychlé dodání. Moc děkuji a doporučuji😀
majand
19. čer 2017
Já děkuji za nákup a zdravím. Krásné prázdniny Vám přeju😀. Maja
kohoutkova
30. kvě 2017
Maminku vřele doporučuji, oblečení splnilo mé očekávání. Maximální spokojenost.Díky Romana
majand
31. kvě 2017
Já Vám moc děkuji za nákup i za hodnocení😉 Maja
irinka
6. dub 2017
Vše v naprostém pořádku 🙂
majand
6. dub 2017
Děkuji, nápodobně🙂. Mějte se, Maja
petra_krejcova
31. bře 2017
Děkuji za příjemný obchůdek! Kalhoty dnes v pořádku dorazily. Všem ostatním vřele doporučuji!!👍
majand
31. bře 2017
Děkuji pěkně🙂, jsem ráda, že je vše v pořádku! Maja🙂
dajda13
16. bře 2017
S radostí a 🙂 doporučuji ostatním a děkuji za skvělé a rychlé pořízení.
majand
16. bře 2017
Já velice radostně děkuji🙂. Mějte se fajn, Maja🙂
conynka
14. bře 2017
Děkuji za prima obchůdek, vše v pořádku, doporučuji🙂
majand
14. bře 2017
Já taky děkuji a zdravím, Maja🙂
calma
28. led 2017
Rychly a spolehlivy obchudek. Navic, veci jsou velmi pekne, coz pokazde nebyva. Maminku vrele doporucuji. JarkaV.
majand
28. led 2017
Moc děkuji za nákup a za hodnocení😉. Zdravím, Maja
monulinka00
14. říj 2016
Děkuji za rychlé vyřízení... 🙂 kombinéza je moc hezká....
majand
15. říj 2016
Já taky moc děkuji a zdravím🙂. Maja🙂
pavelcina
3. říj 2016
Velmi spolehlivá, kalhoty jako nové, velmi příznivá cena. Za mě naprostá spokojenost.
majand
3. říj 2016
Moc děkuji, Vaše spokojenost je i moje spokojenost🙂🙂🙂. Maja
richz
20. zář 2016
Moc děkuji příjemné mamince za parádní obchudek..... Doporučuji
majand
20. zář 2016
Já také moc děkuji, bylo mi potěšením🙂. Maja😉
andreafaifrova
12. zář 2016
bezproblémový obchůdek, milá maminka, moc doporučuji
majand
12. zář 2016
Děkuji za pochválení, mějte se hezky🙂 Maja
beruskaveruska
24. čer 2016
Velmi děkujeme za bleskový obchůdek a dárečky navíc 🙂. Malá je nadšená a maminku vřele doporučuji 🙂 Věra
majand
24. čer 2016
Já taky moc děkuju a zdravím, Karlička ať si pěkně hraje🙂. Maja🙂
cermar
23. čer 2016
Děkuji, super rychlost a doporučuji všem :-N
majand
23. čer 2016
Já taky děkuji, mějte se krásně🙂. Maja🙂
michaelacikankova
22. čer 2016
Balíček dnes dorazil,rychlé vyřízení,tričko pěkné,všem Vás ráda doporučím.Mějte se hezky.Míša.🙂.
majand
22. čer 2016
Já Vám moc děkuji za pochvalu🙂, přeju hezké prázdniny. Maja🙂
magdi2012
31. kvě 2016
Děkuji, vše v pořádku 🙂
majand
31. kvě 2016
Také děkuji, mějte se hezky🙂🙂🙂. Maja
inflames1
25. kvě 2016
Super věci, rychlý obchůdek, domluva paráda - jen doporučuji 🙂 A děkuji, T.
majand
25. kvě 2016
Děkuji pěkně, těšilo mě🙂🙂🙂. Zdravím, Maja
mamba79
13. dub 2016
Děkuji za obchůdek a doporučuji.
majand
19. dub 2016
Také děkuji a zdravím🙂😉. Maja
sqvaf
12. dub 2016
I já děkuji za super obchůdek, mikča je super 🙂
majand
12. dub 2016
Díky, mějte se🙂
luca1000
8. bře 2016
doporučuji🙂
majand
12. dub 2016
Díky, těšilo mě🙂, Maja
radapokec
1. bře 2016
Doporučují, hezké obleceni, bezproblémová komunikace
majand
1. bře 2016
Diky, tesilo me🙂. Maja
mjanette
19. led 2016
Dobrý den. Děkuji, bunda je skvělá 🙂 Jsem spokojená, proto doporučuji ostatním. Janette
majand
19. led 2016
Mockrat diky🙂. Jsem rada, ze jste spokojena🙂. Jeste jednou diky a mejte se krasne!!! Maja
irens10
24. lis 2015
Vše v pořádku. Děkuji
majand
19. led 2016
Dekuji za obchudek a hodnoceni🙂🙂🙂. Hezke dny, Maja
conynka
18. lis 2015
Děkuji moc za milý obchůdek, jsem spokojená se zbožím, moc hezké, rychlé odeslání, ráda doporučuji všem🙂
majand
18. lis 2015
Dekuji, jsem rada, ze je vse v poradku🙂. Maja
lemur
23. říj 2015
Děkuji za rychlý obchůdek, krásné a voňavé věci a skvělou komunikaci. Maminku doporučuji 🙂
majand
18. lis 2015
Moc dekuji a byli mi potesenim🙂. Maja
luciejakubicova
12. říj 2015
Bundička v pořádku dorazila,moc děkujeme.Jako nová,maminku doporučuji. 🙂
majand
13. říj 2015
Děkuji za hodnocení, jsem ráda, že jste spokojená🙂. Maja 🙂
mareolka
7. říj 2015
Děkuji za obchůdek, vše v nejlepším pořádku, doporučuji 🙂
majand
7. říj 2015
Těšilo mě, taky moc děkuji. Maja 🙂
megguska1
2. říj 2015
Paní doporučuji. Rychlá komunikace i dodání věcí. Věci čisté. Ještě jednou děkuji za obchod Klímková 🙂
majand
2. říj 2015
Taky moc díky, bylo mi potěšením 🙂. Maja
iwulinek
18. zář 2015
Vše proběhlo v pořádku mohu jen doporučit 🙂
majand
19. zář 2015
Děkuji pěkně za hodnocení, jsem ráda, že je všechno ok🙂. Maja🙂
hanci7
16. zář 2015
Děkuji za upozornění na poštu. Vše odpovídá barvou i velikostí. Už jsme připraveni na podzim!
majand
16. zář 2015
Jsem rada, ze je vse ok, diky😃! Maja.
matyasek1
15. zář 2015
Super gatě a perfektní komunikace 🙂 Dēkuji a vřele doporučuji 🙂
majand
15. zář 2015
Dekujiii🙂, treba zase nekdy nashle🙂. Maja