Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Křelov-Břuchotín (region Olomouc)    3     Profil uživatelky
Křelov-Břuchotín (region Olomouc)    3     Profil uživatelky
Dobrý den, jsem ráda, že jste navštívili můj bazárek. Věci, které zde nabízím, jsou po mých dvou dětech. Pokud máte nějaký dotaz k nabízenému zboží, napište, ráda Vám odpovím. Nedostatky uvádím dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a tomu je pak také přizpůsobena cena dané věci.
Věci jsou většinou vyprané, pokud tomu tak není, je tak uvedeno u konkrétní nabízené věci. Vše pochází z nekuřáckého prostředí.

Pokud o nějakou věc projevíte zájem a nakonec si koupi rozmyslíte, prosím o informaci, že již nemáte zájem, abych mohla danou věc postoupit někomu jinému.
Pokud tak neučiníte, za 24 hodin od poslední komunikace konkrétní věc nabízím dál. Děkuji za pochopení.

Preferuji platbu převodem na účet, č. účtu Vám sdělím po potvrzení objednávky. Na dobírku neposílám. Děkuji za pochopení.
Poštovné účtuji dle tarifu ČP, pokud budete mít zájem o nějaké věci, prosím napište a já Vám spočítám sazbu poštovného. (zasílám pouze v rámci ČR). Poštovné se bohužel zdražilo, takže počítejte s částkou cca 100 Kč za balíček. Přesnou částku vyčíslím dle vybraných věcí.
Zvažte proto, zda se Vám vyplatí posílat v jednom balíčku jednotlivé, malé položky.
Příp. je možné osobní převzetí v Olomouci.
Při nákupu oblečení nad 1000 Kč sleva 10%.
NOVĚ zasílám také přes ZÁSILKOVNU.
Budu mít v nabídce další krásné věcičky, jen zatím nestíhám vkládat...


1. DODATEK: Prosím respektujte cenu za zboží uvedenou v jednotlivých inzerátech, s cenami již nesmlouvám, myslím, že jsou nastaveny úměrně, dle stavu zboží.
2. DODATEK: Dále prosím o informaci, že Vám balíček v pořádku dorazil, také budu velmi ráda, pokud mi napíšete hodnocení, obratem Vám také napíšu :)
Hodnocení jako první již nepíšu, napíšu až jakmile mi napíšete i Vy, děkuji za pochopení.
Zboží posílám do 2-3 pracovních dnů po připsání peněz na účet.
O odeslání balíčku Vás budu informovat emailem.



Děkuji.
Petula2
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
drao
17. čer 2021
Potřebovala jsem boty celkem narychlo, super rychlá domluva i odeslání. Boty jsou parádní, v perfektním stavu. Naprostá spokojenost! Děkuji.
maty62
26. dub 2021
Doporučuji 👍 milá komunikace, balíček pečlivě zabalený a všechno v pořádku 🙂
zanda1313
8. únor 2021
Maminku ráda doporučuji, vše v naprostém pořádku, rychlé jednání.🌞
monpetitloup
2. únor 2021
Krásné, čisté, zachovalé věci dle popisu, takže maminku doporučuji 👍
zuzudrew
7. led 2021
Moc krásné věci, odpovídají popisu. Super komunikace, vřele doporučuji 👍👍
bohdyna
14. pro 2020
V pořádku, doporučuji
zouzalka87
1. říj 2020
Bezproblémová komunikace, zboží odpovídá popisu. Děkuji a doporučuji všem. 👍
nadasdy
24. zář 2020
Maminku mohu jen doporučit. Rychlá domluva i zaslání. 🙂
arnikamo
10. zář 2020
Příjemné nakupování, krásné oblečení, velká spokojenost! Doporučuji! 🙂
jitkakab
8. zář 2020
Vše v pořádku, doporučuji a děkuji za obchůdek.
hannicka32
11. čer 2020
Děkuji za super obchůdek, moc milou komunikaci, rychlé odeslání a krásné šatičky, jako nové. Ráda doporučuji !!!
sinorina
26. únor 2020
Všechno v pořádku, skvělá komunikace. Děkuji a doporučuji
simonakmoskova
18. únor 2020
Doporučuji
kklarabs
12. říj 2019
Moc doporučuji. Balíček přišel v pořádku a věci jsou krásné. Děkuji
marketa06
16. srp 2019
Rychla komunikace i zaslani balicku. Rada tuto maminku doporucuji k obchodovani 🙂 Dekuji
tynar
6. led 2018
Spokojenost, osobni predani bez problemu.Doporucuji.
terezaflaksova
5. říj 2017
Milá a rychlá komunikace, obchod proběhl rychle a v pořádku. Maminku mohu jen vřele doporučit 😉
dencuta
25. zář 2017
Děkuji za kombinezu, domluva rychla a super kvality.
sisimulka
26. led 2017
Paní rozhodně DOPORUČUJI!!Dnes mi přišel balíček, vše nádherné, čisté. Tak upravený balíček mi ještě nedorazil od nikoho. Děkuji moc!Komunikace za 1🙂
barkr
21. led 2017
Vše naprosto v pořádku, děkuji za obchůdek a doporučuji🙂
seminkom
8. lis 2016
Vše v nejlepším pořádku, botičky jako nové , doporučuji! 🙂
renbajo
12. říj 2016
Milá maminka , rychlá komunikace , krásné zboží . Vřele doporučuji 🙂 Renata
mikaelle
18. srp 2016
BGleskové poslání a naprostá spokojenost. Děkuji a doporučuji.🙂
nina89
22. črc 2016
Velmi dekuji za prijemn obchod.. balicek dorazil rychle a vse moc pekne. Dekuji
kolarova84
14. črc 2016
Velmi milé a rychlé jednání, zakoupená židlička v naprosto bezvadném stavu, paní Peťu mohu vřele doporučit🙂
emisty
12. črc 2016
Skvela domluva, rychle poslani, maminkam muzu jen a jen doporucit.
mipahoji
22. čer 2016
Rychlý a bezproblémový obchůdek, milá komunikace. Ráda doporučuju.
petkaz
21. čer 2016
Rychlý a bezproblémový obchod. Děkuji a doporučuji. 🙂
hemeroidy
8. čer 2016
Výborný obchod krásné zboží.Určitě doporučuji. Luklová Helena
evamartinek
8. čer 2016
Bezva obchudek.vse na jednicku.dekuji
zanicek
30. kvě 2016
S paní Petrou byla radost obchodovat. 🙂🙂....Zboží bylo v Top stavu a obdržela jsem ho obratem. Doporučuji😉🙂😉
maxovama
12. srp 2015
Moc děkuji a doporučuji. 🙂
milace123
6. srp 2015
Mamiku moc doporučuji!! Rychlé dodání a skvělá komunikace 😉
hanishka1710
17. črc 2015
děkuji za obchod, byl bezproblémový a šatičky v perfektním stavu
wexi
13. črc 2015
skvely obchod. rychla komunikace i dodani. skvele zabalene a krasne veci. doporucuji.
petulkabr
29. dub 2015
Mohu vřele doporučit, věcičky jsou krásné, bezvadná komunikace. Děkuji Petra 🙂
cernakachna
28. dub 2015
Vše v naprostém pořádku, děkuji a doporučuji.
terezka0123456
8. dub 2015
Vynikající obchůdek 🙂 Bezva jednání, ochota a vstřícnost!!! Věcičky parádní, krásný stav 😉 Maminku moc doporučuji 🙂 Mějte se moc hezky 🙂 Terka
gabrimka
26. únor 2015
Krasné věcičky, rychlá domluva a bleskové dodání. Určitě doporučuji!
charmiena
15. únor 2015
Kupovala jsem několik věcí, osobní předání, vše v naprostém pořádku, vše odpovídá popisu, určitě doporučuji!! 😉
veronika299
12. únor 2015
Rychlé,milé jednání paní Petry 🙂 Vřele doporučuji !!!!!!!! 😉
evali
11. únor 2015
Naprosto luxusní rychlost a velmi vřelé jednání. Moc doporučuji 🙂
monkus
21. led 2015
Obchůdek super,maminka je moc ochotná. Doporučuji 🙂