Používáme cookies. Více informací zde. OK
Zodpovězené

Môžem otehotnieť s vnútromaternicovým telieskom?

AntikoncepceMetody antikoncepceAntikoncepční metodyNitroděložní tělískoTěhotenství
23. říj 2019

Zdravím,

chcela by som sa poradiť. Mám vnútromaternicové teliesko a zaujíma ma, či je možné otehotnieť.

Ďakujem

Dobrý den,

otěhotnění při nitroděložním tělísku možné je, žádná antikoncepce nefunguje na 100%.
Pravděpodobnost otěhotnění při správně zavedeném tělísku je však velmi, velmi malá.
Jedná se o vysoce spolehlivou antikoncepční metodu.

Pokud jste s touto metodou antikoncepce spokojená, tak obava z otěhotnění by neměla být důvodem ke změně antikoncepční metody.


Přeji Vám krásný den,
MUDr. Martin Kučera, Ph.D.
Centrum asistované reprodukce Sanus Jihlava
ivf-jihlava@sanus.cz
www.sanus.cz